menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Zmrazení při sledování videa

Reply

Thread Nástroje
Old 17. června 2009, 10:50
Člen Skupina

Default Zmrazení při sledování videa

Jen jsem postavený počítač asi tak před měsícem a je to jediný problém, Mám na to.

Když jsem sledování videa na místech jiných než youtube, po cca 5-10 minut ve stejné / různé videa, mám černou obrazovku. Vidím kurzor, a když jsem se pohybovat a čekat kurzoru se zobrazí, kde jsem se přestěhoval, ale já dotírat skutečně vidět v pohybu.

Já jsem s operačním systémem Windows 7 na Firefox 64 bit (?), Tak si myslím, že by mohl mít něco dělat.
Old 17. června 2009, 13:40
Administrátor Skupina

Flash a Java až den?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17. června 2009, 13:58
Dárce Skupina

Myš to zvláštní, ale to by mohlo být nebezpečné nebo konfliktní kodeky.

Zkuste odinstalovat všechny z nich, a pak stačí instalovat DivX svazku nebo v jednom z různých všechny v jednom balíku, ticking každou možnost.

Tak víte, co je v konfliktu s ostatními.
Old 17. června 2009, 14:22
Člen Skupina

Něco jsem zapomněl zmínit, je, že toto se děje pouze když půjdu celoobrazovkovým.

A kurzor se zdá, jako kdyby, i když to trochu mrazem a mám černou obrazovku, mohu stále pohybovat myší na černou obrazovku, ale pokulhává v tom, že nevidím skutečný pohyb.

Pokud jde o java, nemyslím si, že jsem byl schopen pracovat na Firefox pro Windows Vista nebo 7. Když jsem požádal nainstalovat chybějící plugin, není nic. A na tomto počítači (Windows 7) podíval jsem se asi za java ale pouze nalézt jiná vlákna lidé žádají, a tak jsem nainstalované java na explorer.
Old 17. června 2009, 14:33
Dárce Skupina

Možná proto, že máte v x64?

Pokud tomu tak je otevřít 32-bit verzi IE, a instalaci chybějících modulů plug-in, měl by pracovat dále.
Old 17. června 2009, 15:13
Člen Skupina

Tak jsem Firefox (I'm not sure, pokud je to 64 bit nebo co), které jsem běžně používat a mít už problém, Firefox (bezpečný režim), které jsem nikdy nepoužíval, IE, IE a 64 bit.

I don't like IE hodně, ale já si to vyzkoušet a zjistit, jestli mám nějaké problémy. Nejste si jisti, co je naprosto bezpečný způsob, ale mohl také vyzkoušet.
Old 18. června 2009, 11:37
Dárce Skupina

Firefox havn't oficiálně vydala 64 bit verzi.

Nicméně, jiné než pro flash vyžadují potřeby bych plně doporučit Minefield, což přidává na FF, a umožňuje použití FF v 64 bit, se závitem a všechno.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problém při sledování DVD pesplaya Multimedia & Kodeky 2 18.října 2009 06:22
Audio Kliknutí a nárazy při přehrávání Mp3, sledování videa, her a zatížení? Damse Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 13.října 2009 08:56
Homemade Videos - Home Made Video ComputerGuy Multimedia & Kodeky 8 5. června 2008 15:46
Videa zachovat mrazu torana9x Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 20. prosinec 2007 04:08
Sledujete TV na PC. Gazmondo Graphics Cards & Monitory 1 14. prosince 2007 16:32
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.