![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jen jsem postavený počítač asi tak před měsícem a je to jediný problém, Mám na to. Když jsem sledování videa na místech jiných než youtube, po cca 5-10 minut ve stejné / různé videa, mám černou obrazovku. Vidím kurzor, a když jsem se pohybovat a čekat kurzoru se zobrazí, kde jsem se přestěhoval, ale já dotírat skutečně vidět v pohybu. Já jsem s operačním systémem Windows 7 na Firefox 64 bit (?), Tak si myslím, že by mohl mít něco dělat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash a Java až den?
| |||
| |||
| Myš to zvláštní, ale to by mohlo být nebezpečné nebo konfliktní kodeky. Zkuste odinstalovat všechny z nich, a pak stačí instalovat DivX svazku nebo v jednom z různých všechny v jednom balíku, ticking každou možnost. Tak víte, co je v konfliktu s ostatními. |
|
| |||
| |||
| Něco jsem zapomněl zmínit, je, že toto se děje pouze když půjdu celoobrazovkovým. A kurzor se zdá, jako kdyby, i když to trochu mrazem a mám černou obrazovku, mohu stále pohybovat myší na černou obrazovku, ale pokulhává v tom, že nevidím skutečný pohyb. Pokud jde o java, nemyslím si, že jsem byl schopen pracovat na Firefox pro Windows Vista nebo 7. Když jsem požádal nainstalovat chybějící plugin, není nic. A na tomto počítači (Windows 7) podíval jsem se asi za java ale pouze nalézt jiná vlákna lidé žádají, a tak jsem nainstalované java na explorer. |
|
| |||
| |||
| Možná proto, že máte v x64? Pokud tomu tak je otevřít 32-bit verzi IE, a instalaci chybějících modulů plug-in, měl by pracovat dále. |
|
| |||
| |||
| Tak jsem Firefox (I'm not sure, pokud je to 64 bit nebo co), které jsem běžně používat a mít už problém, Firefox (bezpečný režim), které jsem nikdy nepoužíval, IE, IE a 64 bit. I don't like IE hodně, ale já si to vyzkoušet a zjistit, jestli mám nějaké problémy. Nejste si jisti, co je naprosto bezpečný způsob, ale mohl také vyzkoušet. |
|
| |||
| |||
| Firefox havn't oficiálně vydala 64 bit verzi. Nicméně, jiné než pro flash vyžadují potřeby bych plně doporučit Minefield, což přidává na FF, a umožňuje použití FF v 64 bit, se závitem a všechno. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém při sledování DVD | pesplaya | Multimedia & Kodeky | 2 | 18.října 2009 06:22 |
| Audio Kliknutí a nárazy při přehrávání Mp3, sledování videa, her a zatížení? | Damse | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 13.října 2009 08:56 |
| Homemade Videos - Home Made Video | ComputerGuy | Multimedia & Kodeky | 8 | 5. června 2008 15:46 |
| Videa zachovat mrazu | torana9x | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 20. prosinec 2007 04:08 |
| Sledujete TV na PC. | Gazmondo | Graphics Cards & Monitory | 1 | 14. prosince 2007 16:32 |
| Thread Nástroje | |
| |