manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Multimedija i kodeci

Register

Smrzavanje prilikom Gledanje Videa

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2009, 10:50
Member Group

Default Smrzavanje prilikom Gledanje Videa

Upravo sam sagradio moj računalo oko mjesec dana i to je jedini problem što sam o njoj.

Kada sam gledanje videa na stranicama osim youtube, nakon oko 5-10 minuta od iste / različita videa, ja dobijem crni ekran. Vidim pokazivač, a kada sam ga i pričekajte premjestiti pokazivač će pokazati gdje se preselio sam ga, ali ja licemjerje zapravo vidi se kreće.

Im 'trčanje Windows 7 krijesnica 64 bita (?), Pa mislim da bi mogli imati nešto za napraviti sa njom.
Old 17. lipnja 2009, 13:40
Administrator Group

Flash i Java upto date?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17. lipnja 2009, 13:58
Donatorska Grupa

Miša ak stvari, ali to može biti u konfliktu dodgy ili codec.

Deinstalirajte sve njih, a zatim jednostavno instaliranje DivX bala, ili jedan od raznih, sve u jednom paketa, svaki navlake opciju.

Na taj način što znate ništa nije u konfliktu sa svaki ostali.
Old 17. lipnja 2009, 14:22
Member Group

Nešto sam zaboravio napomenuti je da je to samo događa kad idem fullscreen.

I pokazivača, izgleda kao da je čak i da stvari kinda smrznuti i ja dobijem crni ekran, ja još uvijek mogu pomicati mišem na crnom ekranu, ali on zaostaje toliko da ne vidim stvarna kretanja.

Kao za Java, JA dont 'misliti Ive' bio u mogućnosti da rade na za krijesnica Windows Vista ili 7. Kada sam pitao za instalaciju plugina nedostaje, to ne instalirati ništa. I na ovom računalu (Windows 7) Gledam okolo za java, ali samo pronađen niti drugih ljudi molba, pa sam samo instalira java na Explorer.
Old 17. lipnja 2009, 14:33
Donatorska Grupa

Možda zato što se radi u 64?

Ako je tako otvoriti 32-bitnu verziju IE i instalirati bilo koji nedostaju dodatke, trebala bi raditi onda.
Old 17. lipnja 2009, 15:13
Member Group

Pa sam Firefox (Im 'ne siguran ako je 64 bitni ili što), koji sam normalno koristiti, te su uzimajući problem, Firefox (safe modu), koji nikad nisam koristi, tj. IE i 64 bita.

Ne volim IE puno, ali ću probati i vidjeti ako ja dobiti bilo kakve probleme. Niste sigurni što je točno siguran način, ali ja mogu probati.
Old 18. lipnja 2009, 11:37
Donatorska Grupa

Firefox havn't službeno pušten s 64 bitnu verziju.

Međutim, osim za flash zahtijevaju potrebama, u potpunosti bih preporučiti minsko polje, što dodaje na FF, i omogućuje vam da koristite FF u 64 bita, s navojem i sve.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problem kada Gledanje DVD pesplaya Multimedija i kodeci 2 18 listopad 2009 06:22
Audio Klikovi i udaraca, kada Igranje Mp3, Watching Videos, te Učitavanje igre? Damse Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 13 listopad 2009 08:56
Domaći Videos - Home Made Videos ComputerGuy Multimedija i kodeci 8 5. lipnja 2008 15:46
Videos zadržati zamrzavanje torana9x Web Browsers & FTP Klijenti 2 20. prosinac 2007 04:08
Gledanje TV na PC. Gazmondo Graphics Cards & Monitors 1 14. prosinac 2007 16:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.