![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Upravo sam sagradio moj računalo oko mjesec dana i to je jedini problem što sam o njoj. Kada sam gledanje videa na stranicama osim youtube, nakon oko 5-10 minuta od iste / različita videa, ja dobijem crni ekran. Vidim pokazivač, a kada sam ga i pričekajte premjestiti pokazivač će pokazati gdje se preselio sam ga, ali ja licemjerje zapravo vidi se kreće. Im 'trčanje Windows 7 krijesnica 64 bita (?), Pa mislim da bi mogli imati nešto za napraviti sa njom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash i Java upto date?
| |||
| |||
| Miša ak stvari, ali to može biti u konfliktu dodgy ili codec. Deinstalirajte sve njih, a zatim jednostavno instaliranje DivX bala, ili jedan od raznih, sve u jednom paketa, svaki navlake opciju. Na taj način što znate ništa nije u konfliktu sa svaki ostali. |
|
| |||
| |||
| Nešto sam zaboravio napomenuti je da je to samo događa kad idem fullscreen. I pokazivača, izgleda kao da je čak i da stvari kinda smrznuti i ja dobijem crni ekran, ja još uvijek mogu pomicati mišem na crnom ekranu, ali on zaostaje toliko da ne vidim stvarna kretanja. Kao za Java, JA dont 'misliti Ive' bio u mogućnosti da rade na za krijesnica Windows Vista ili 7. Kada sam pitao za instalaciju plugina nedostaje, to ne instalirati ništa. I na ovom računalu (Windows 7) Gledam okolo za java, ali samo pronađen niti drugih ljudi molba, pa sam samo instalira java na Explorer. |
|
| |||
| |||
| Možda zato što se radi u 64? Ako je tako otvoriti 32-bitnu verziju IE i instalirati bilo koji nedostaju dodatke, trebala bi raditi onda. |
|
| |||
| |||
| Pa sam Firefox (Im 'ne siguran ako je 64 bitni ili što), koji sam normalno koristiti, te su uzimajući problem, Firefox (safe modu), koji nikad nisam koristi, tj. IE i 64 bita. Ne volim IE puno, ali ću probati i vidjeti ako ja dobiti bilo kakve probleme. Niste sigurni što je točno siguran način, ali ja mogu probati. |
|
| |||
| |||
| Firefox havn't službeno pušten s 64 bitnu verziju. Međutim, osim za flash zahtijevaju potrebama, u potpunosti bih preporučiti minsko polje, što dodaje na FF, i omogućuje vam da koristite FF u 64 bita, s navojem i sve. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem kada Gledanje DVD | pesplaya | Multimedija i kodeci | 2 | 18 listopad 2009 06:22 |
| Audio Klikovi i udaraca, kada Igranje Mp3, Watching Videos, te Učitavanje igre? | Damse | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 13 listopad 2009 08:56 |
| Domaći Videos - Home Made Videos | ComputerGuy | Multimedija i kodeci | 8 | 5. lipnja 2008 15:46 |
| Videos zadržati zamrzavanje | torana9x | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 20. prosinac 2007 04:08 |
| Gledanje TV na PC. | Gazmondo | Graphics Cards & Monitors | 1 | 14. prosinac 2007 16:32 |
| Thread Tools | |
| |