![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én csak a számítógépet épített körülbelül egy hónappal ezelőtt, és ez az egyetlen probléma Van rajta. Amikor nézem a videókat, mint más helyek youtube után, körülbelül 5-10 percig az azonos / különböző videók, kapok egy fekete képernyőt. Én látom a kurzort, és amikor át, és várjunk a kurzor megjelenik, hol mozgott, de én vidám ténylegesen látom mozog. Én vagyok a Windows 7 a Firefox 64 darab (?), Így azt gondolom, hogy talán van valami köze ehhez. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash és Java upto dátum?
| |||
| |||
| Az egér furcsa dolog, de lehetne agyafúrt vagy ellentétes codec. Próbáld meg eltávolítani az összes, és csak akkor telepíti a DivX-csomag, vagy egy különböző mindez egy csomag tiktak minden lehetőséget. Így tudod, semmi nem ellentétes egymással. |
|
| |||
| |||
| Valamit elfelejtettem megemlíteni, hogy ez csak akkor történik, ha én megyek fullscreen. És a kurzort, úgy tűnik, mintha még akkor is, ha a dolgok kinda freeze, és kapok egy fekete képernyő, még most is mozgatni az egeret a fekete képernyő, de a lemaradás annyira, hogy én nem látom a tényleges mozgását. Ami a java, nem hiszem, hogy már tudja, hogy ez a Firefox for Windows Vista vagy 7. Ha én vagyok kérni, hogy telepítse a hiányzó plugin, akkor nem telepíti semmit. És ezen a számítógépen (Windows 7) néztem körül, de a java csak talált más szálak ember azt kérdezi, hogy én csak a telepített Java Explorer. |
|
| |||
| |||
| Talán azért, mert te vagy futó x64? Ha igen nyitott a 32 bites IE, és telepítse a hiányzó plug-inek, működnie kell majd. |
|
| |||
| |||
| Hát én Firefox (Nem vagyok biztos abban, hogy 64 bites vagy mi), amelyet általában használ, és már kezd a problémát, Firefox (Csökkentett mód), amely még soha nem használt, IE, IE, és 64 bit. Nem szeretem IE sok, de megpróbálom, és hátha kapok semmilyen problémát. Nem tudja, mit biztos mód pontosan, de azt is próbáld meg. |
|
| |||
| |||
| Firefox havn't hivatalosan kiadott egy 64 bites változat. Ugyanakkor más, mint a flash igénylő igényeit, azt teljesen ajánlom aknamező, amely hozzáteszi, hogy FF, és lehetővé teszi, hogy használja az FF 64 darab, menetezve, meg minden. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Probléma, amikor DVD nézés | pesplaya | Multimédia és kodekek | 2 | Október 18, 2009 06:22 |
| Audio kattintások és Bumps amikor Playing Mp3, Watching videók és játékok betöltése? | Damse | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | Október 13, 2009 08:56 |
| Homemade Videos - Házikészítésű Videók | ComputerGuy | Multimédia és kodekek | 8 | 5. jún 2008 15:46 |
| Videók tartani fagyasztás | torana9x | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 20. december 2007 04:08 |
| Watching TV PC-n. | Gazmondo | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 14. december 2007 16:32 |
| Téma eszközök | |
| |