![]() |
|
| |||
| |||
| אני פשוט בנוי על המחשב שלי לפני כחודש וזו הבעיה היחידה שאני נתקל בו. כאשר אני צופה בקטעי וידאו באתרים אחרים מ-YouTube, לאחר כ 5-10 דקות של אותו / קטעי וידאו שונים, אני מקבל מסך שחור. אני רואה את הסמן, וכאשר אני זוזו ולהמתין את הסמן יוצגו שבו עברתי את זה אבל אני באמת רואה את זה צביעות זז. אני מפעיל את Windows 7 ב Firefox 64 ביט (?), לכן אני חושב שאולי יש משהו לעשות עם זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash ו-Java upto תאריך?
| |||
| |||
| העכבר דברים מוזר, אבל זה יכול להיות מסוכן או סותרות רכיבי codec. נסה בהסרת ההתקנה של כולם, ולאחר מכן פשוט להתקין את divx עמיר, או אחד של כל אחד שונים חבילות, כל אפשרות מתקתק. ככה אתה יודע שום דבר לא מתנגש אחד עם השני. |
|
| |||
| |||
| משהו שכחתי להזכיר את זה זה קורה רק כאשר אני נוסע מלא. וגם את הסמן, זה נראה כאילו למרות דברים די להקפיא ואני מקבל מסך שחור, אני עדיין יכול להזיז את העכבר על מסך שחור, אבל זה כל כך הרבה lags כי אני לא רואה את התנועה בפועל. לגבי ג 'אווה, אני לא חושב שאני כבר יכולים לעבוד על זה Firefox עבור Windows Vista או 7. כשאני ביקש להתקין את החסר plugin, לא להתקין שום דבר. וגם במחשב (Windows 7) הסתכלתי מסביב עבור Java אלא רק למצוא פתילים של אנשים אחרים לשאול, אז אני פשוט מותקן Java כדי Explorer. |
|
| |||
| |||
| אולי בגלל שאתה מפעיל ב x64? אם כן לפתוח את גירסת 32 סיביות של IE, ולהתקין חסר כל תוספות, אז זה אמור לעבוד. |
|
| |||
| |||
| ובכן יש לי את Firefox (אני לא בטוח אם הוא 64 ביט או מה) אשר בדרך כלל אני משתמש ואת היה מקבל את הבעיה, Firefox (Safe Mode) אשר מעולם לא השתמשתי, כלומר, 64 ביט ו-IE. אני לא אוהב את IE הרבה, אבל אני מתכוון לנסות את זה ולראות אם אני מקבל כל בעיה. לא בטוח מה זה בדיוק מצב בטוח, אבל אני יכול גם לנסות את זה. |
|
| |||
| |||
| Firefox havn't רשמית לשוק גירסת 64 סיביות. עם זאת, מלבד עבור הנזקקים Flash צרכים, הייתי ממליץ מלא שדה מוקשים, אשר מוסיפה ל FF, ומאפשר לך להשתמש ב-FF 64 ביט, והכל משנה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה בעת שצפה-DVD | pesplaya | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 18 אוקטובר 2009 06:22 |
| קליקים שמע מכשולים כאשר Playing Mp3, צפייה בסרטונים, משחקים ו Loading? | Damse | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 13 אוקטובר 2009 08:56 |
| סרטונים תוצרת בית - Home Made Videos | ComputerGuy | מולטימדיה רכיבי Codec | 8 | ה -5 בחודש יוני 2008 15:46 |
| לשמור על הקפאת וידאו | torana9x | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | 20 דצמבר 2007 04:08 |
| צפייה בטלוויזיה על המחשב. | Gazmondo | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 14th דצמבר 2007 16:32 |
| שרשרת כלים | |
| |