mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Užšaldymo žiūrint Video

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2009, 10:50
Narys

Default Užšaldymo žiūrint Video

Aš ką tik pastatyti mano kompiuterį maždaug prieš mėnesį, ir tai yra vienintelė problema Turiu jį.

When I'm watching videos kitose vietose nei youtube, po maždaug 5-10 minučių pats / Įvairūs video, man juodas ekranas. Matau kursorių, ir kai aš jį perkelti ir laukti, kol kursorius rodys, kur persikėlė, tačiau faktiškai I cant see it moving.

Bėgu Windows 7 "Firefox" 64 bitų (?), Todėl manau, kad galėjo kažką daryti su juo.
Old Birželis 17, 2009, 13:40
Administrator Grupė

Flash ir Java upto datą?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 17, 2009, 13:58
Donorų grupės

Pele dalykų keistai, tačiau ji gali būti Tobulėti ar kilo kodekus.

Pabandykite ištrinti visus juos ir tada tik diegiant DivX paketas, arba viena iš įvairių visus vienoje pakuotės, pažymint kiekvieno pasirinkimas.

Tokiu būdu jūs nieko nežinote, yra prieštaraujančių viena kitai.

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Birželis 17, 2009, 14:22
Narys

Ką aš pamiršau paminėti, kad tai atsitiks tik tada, kai aš einu per visą ekraną.

Ir žymeklio, atrodo lyg net ką kinda užšaldyti ir man juodas ekranas, aš vis tiek gali judinti pelę ant juodo ekrano, bet ji nuo tiek daug, kad aš nematau, tikrasis judėjimas.

Kaip Java, I don't think I've galėjo dirbti jį Firefox Windows Vista arba 7. Kai aš prašoma įdiegti trūkstamas plugin, ji neturi nieko diegti. Ir šis kompiuteris (Windows 7) aš mačiau maždaug už Java, bet tik rasti kitas temas žmonių klausia, kad aš ką tik įdiegta Java Explorer.
Old Birželis 17, 2009, 14:33
Donorų grupės

Gal todėl, kad jus dirbate ir x64?

Jeigu taip pradėti ir 32 bitų versijos IE, ir įdiegti visus trūkstamus papildinius, jis turėtų dirbti ten.
Old Birželis 17, 2009, 15:13
Narys

Na aš turiu "Firefox" (nesu tikras, ar tai 64 bitų ar ką), kurį aš paprastai naudoti, ir buvo gauti problema, Firefox (Safe Mode), kuriuo aš niekada nesinaudojo, IE, ir IE 64-bit.

I don't like IE daug, bet aš jį išbandyti ir pažiūrėti, ar man jokių problemų. Nežinote, koks saugus būdas yra būtent tai, bet aš taip pat galėtų jį išbandyti.
Old Birželis 18, 2009, 11:37
Donorų grupės

Firefox havn't oficialiai išleido 64 bitų versija.

Tačiau, išskyrus skirtas "flash" reikia reikia, aš visiškai rekomenduoti minų lauką, kurį prideda prie FF, ir leidžia jums naudotis FF 64 bitų, su sriegiais ir viskas.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.