![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik pastatyti mano kompiuterį maždaug prieš mėnesį, ir tai yra vienintelė problema Turiu jį. When I'm watching videos kitose vietose nei youtube, po maždaug 5-10 minučių pats / Įvairūs video, man juodas ekranas. Matau kursorių, ir kai aš jį perkelti ir laukti, kol kursorius rodys, kur persikėlė, tačiau faktiškai I cant see it moving. Bėgu Windows 7 "Firefox" 64 bitų (?), Todėl manau, kad galėjo kažką daryti su juo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash ir Java upto datą?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pele dalykų keistai, tačiau ji gali būti Tobulėti ar kilo kodekus.
Pabandykite ištrinti visus juos ir tada tik diegiant DivX paketas, arba viena iš įvairių visus vienoje pakuotės, pažymint kiekvieno pasirinkimas. Tokiu būdu jūs nieko nežinote, yra prieštaraujančių viena kitai. Mano sistema: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Ką aš pamiršau paminėti, kad tai atsitiks tik tada, kai aš einu per visą ekraną. Ir žymeklio, atrodo lyg net ką kinda užšaldyti ir man juodas ekranas, aš vis tiek gali judinti pelę ant juodo ekrano, bet ji nuo tiek daug, kad aš nematau, tikrasis judėjimas. Kaip Java, I don't think I've galėjo dirbti jį Firefox Windows Vista arba 7. Kai aš prašoma įdiegti trūkstamas plugin, ji neturi nieko diegti. Ir šis kompiuteris (Windows 7) aš mačiau maždaug už Java, bet tik rasti kitas temas žmonių klausia, kad aš ką tik įdiegta Java Explorer. |
|
| |||
| |||
| Gal todėl, kad jus dirbate ir x64? Jeigu taip pradėti ir 32 bitų versijos IE, ir įdiegti visus trūkstamus papildinius, jis turėtų dirbti ten. |
|
| |||
| |||
| Na aš turiu "Firefox" (nesu tikras, ar tai 64 bitų ar ką), kurį aš paprastai naudoti, ir buvo gauti problema, Firefox (Safe Mode), kuriuo aš niekada nesinaudojo, IE, ir IE 64-bit. I don't like IE daug, bet aš jį išbandyti ir pažiūrėti, ar man jokių problemų. Nežinote, koks saugus būdas yra būtent tai, bet aš taip pat galėtų jį išbandyti. |
|
| |||
| |||
| Firefox havn't oficialiai išleido 64 bitų versija. Tačiau, išskyrus skirtas "flash" reikia reikia, aš visiškai rekomenduoti minų lauką, kurį prideda prie FF, ir leidžia jums naudotis FF 64 bitų, su sriegiais ir viskas. |