![]() |
|
| |||
| |||
| Es tikko uzbūvēta mana datora apmēram pirms mēneša, un šī ir vienīgā problēma es esmu, kam par to. Kad es skatos video citās vietās nekā youtube, pēc apmēram 5-10 minūtes no paša / dažādām video, man melns ekrāns. Es redzu kursora, un kad es to pārvietotu un gaidiet, kursors parādīsies, kad pārvācos, taču nevaru tiešām to redzu kustībā. Es skrienu Windows 7 par Firefox 64 bitu (?), Tāpēc es domāju, ka varētu būt kaut kas jādara ar to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash un Java līdz pat dienai?
| |||
| |||
| Pele lietas nepāra, bet tas varētu būt asprātīgs vai pretrunīgām kodekus. Mēģiniet atinstalēt visus tos, un tad instalējot DivX savienojumā vai viena no dažādām visu vienā iepakojumā, iezīmējot katru iespēju. Tādā veidā jūs zināt, nekas nav pretrunā viens ar otru. |
|
| |||
| |||
| Kaut ko es aizmirsu pieminēt, ka tas notiek tikai tad, kad es iet fullscreen. Un kursors, šķiet, it kā pat ja lietas kinda iesaldēt un man melns ekrāns, es vēl joprojām var pārvietot peli uz melna ekrāna, bet tas lags tik daudz, ka es neredzu faktisko kustību. Kā java, es nedomāju, ka esmu varējis strādāt to Firefox for Windows Vista vai 7. Kad es esmu piedāvāts instalēt trūkst spraudnis, tas nav instalēt neko. Un uz šī datora (Windows 7) Es paskatījos apkārt, lai java, bet tikai atraduši citus pavedienus cilvēku jautā, tāpēc es tikko instalēta java, lai pētnieks. |
|
| |||
| |||
| Varbūt tāpēc, ka jūs esat darbojas x64? Ja tā ir atvērts 32 bitu versija, IE, un uzstādīt jebkuru trūkstošo plug-ins, jāstrādā tad. |
|
| |||
| |||
| Nu man ir Firefox (es neesmu pārliecināts, vai tas ir 64 bitu vai kādi), ko es parasti izmanto un ir kļūst problēma, Firefox (drošajā režīmā), kurā es nekad neesmu lietojis, IE un IE 64 bitu. Man nepatīk IE daudz, bet es mēģināšu, un redzētu, vai man kādas problēmas. Nav drošs, kas drošs veids ir precīzi, bet es varētu arī mēģināt to. |
|
| |||
| |||
| Firefox havn't oficiāli atbrīvot 64 bitu versiju. Tomēr, izņemot zibspuldzi nepieciešama vajadzībām, es pilnībā iesaku mīnu lauku, kas papildina ar uz FF, un ļauj jums izmantot FF 64 bit, vītni un viss. |
![]() |
|
| Bookmarks |