rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Multimedia i kodeki

Register

Zamrażanie podczas oglądania filmów

Reply

Narzędzia wątku
Old 17 czerwca 2009, 10:50
Członek grupy

Default Zamrażanie podczas oglądania filmów

Ja po prostu mój komputer zbudowany około miesiąc temu i jest to jedyny problem Mam go.

When I'm oglądania filmów na stronach innych niż youtube, po około 5-10 minutach ten sam / inny film, pojawia się czarny ekran. Widzę kursor, a kiedy go przenieść i poczekaj kursora pojawi się gdzie przenieść go ale faktycznie cant see it ruchu.

Jestem z systemem Windows 7, Firefox 64-bitowych (?), Więc myślę, że może mieć coś z nim zrobić.
Old 17 czerwca 2009, 13:40
Administrator Group

Flash i Java upto date?

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17 czerwca 2009, 13:58
Grupa dawcy

Mysz dziwne rzeczy, ale mogłyby być sprzeczne lub dodgy kodeków.

Odinstaluj wszystkie z nich, a potem po prostu instalując pakiet DivX, lub jeden z wielu w jednym pakietów, co zaznaczając opcję.

W ten sposób wiesz, że nic nie jest sprzeczne ze sobą.
Old 17 czerwca 2009, 14:22
Członek grupy

Coś Zapomniałem wspomnieć, że jest to tylko się dzieje, gdy idę pełnoekranowym.

I kursor, wydaje się, jakby chociaż rzeczy kinda zamrażać i dostać się czarny ekran, mogę nadal poruszać myszką na czarnym ekranie, ale pozostaje w tyle tak dużo, że nie widzę rzeczywistego ruchu.

Jeśli chodzi o java, I don't think I've been on zdolny do pracy w Firefox dla systemu Windows Vista lub 7. Kiedy jestem proszony o zainstalowanie wtyczki brakuje, to nie instalować niczego. I na tym komputerze (Windows 7) czekałem na około java ale tylko znaleźć inne wątki osób z prośbą, więc tylko zainstalowane java do Explorer.
Old 17 czerwca 2009, 14:33
Grupa dawcy

Może dlatego, że działa w x64?

Jeśli tak otworzyć 32-bitowej wersji IE i zainstaluj brakujące plug-in, to powinna działać wtedy.
Old 17 czerwca 2009, 15:13
Członek grupy

Cóż mam Firefox (I'm not sure if it's 64-bitowe lub co), które zwykle wykorzystywane i zostały zaczyna problem, Firefox (tryb awaryjny), który nigdy nie używane, IE, IE i 64-bitowych.

I don't like to znaczy dużo, ale I'll try to czy mogę uzyskać żadnych problemów. Nie wiesz, co dokładnie jest tryb bezpieczny, ale może także spróbować.
Old 18 czerwca 2009, 11:37
Grupa dawcy

Firefox havn't oficjalnie wydała 64-bitowa wersja.

Jednakże, inne niż do flash wymagające potrzeby, będę w pełni polecić minowe, które dodaje się do FF, i umożliwia wykorzystanie FF w 64-bitowych, gwintowane i wszystko.
Reply

Register

Zakładki