![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja po prostu mój komputer zbudowany około miesiąc temu i jest to jedyny problem Mam go. When I'm oglądania filmów na stronach innych niż youtube, po około 5-10 minutach ten sam / inny film, pojawia się czarny ekran. Widzę kursor, a kiedy go przenieść i poczekaj kursora pojawi się gdzie przenieść go ale faktycznie cant see it ruchu. Jestem z systemem Windows 7, Firefox 64-bitowych (?), Więc myślę, że może mieć coś z nim zrobić. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash i Java upto date?
| |||
| |||
| Mysz dziwne rzeczy, ale mogłyby być sprzeczne lub dodgy kodeków. Odinstaluj wszystkie z nich, a potem po prostu instalując pakiet DivX, lub jeden z wielu w jednym pakietów, co zaznaczając opcję. W ten sposób wiesz, że nic nie jest sprzeczne ze sobą. |
|
| |||
| |||
| Coś Zapomniałem wspomnieć, że jest to tylko się dzieje, gdy idę pełnoekranowym. I kursor, wydaje się, jakby chociaż rzeczy kinda zamrażać i dostać się czarny ekran, mogę nadal poruszać myszką na czarnym ekranie, ale pozostaje w tyle tak dużo, że nie widzę rzeczywistego ruchu. Jeśli chodzi o java, I don't think I've been on zdolny do pracy w Firefox dla systemu Windows Vista lub 7. Kiedy jestem proszony o zainstalowanie wtyczki brakuje, to nie instalować niczego. I na tym komputerze (Windows 7) czekałem na około java ale tylko znaleźć inne wątki osób z prośbą, więc tylko zainstalowane java do Explorer. |
|
| |||
| |||
| Może dlatego, że działa w x64? Jeśli tak otworzyć 32-bitowej wersji IE i zainstaluj brakujące plug-in, to powinna działać wtedy. |
|
| |||
| |||
| Cóż mam Firefox (I'm not sure if it's 64-bitowe lub co), które zwykle wykorzystywane i zostały zaczyna problem, Firefox (tryb awaryjny), który nigdy nie używane, IE, IE i 64-bitowych. I don't like to znaczy dużo, ale I'll try to czy mogę uzyskać żadnych problemów. Nie wiesz, co dokładnie jest tryb bezpieczny, ale może także spróbować. |
|
| |||
| |||
| Firefox havn't oficjalnie wydała 64-bitowa wersja. Jednakże, inne niż do flash wymagające potrzeby, będę w pełni polecić minowe, które dodaje się do FF, i umożliwia wykorzystanie FF w 64-bitowych, gwintowane i wszystko. |
![]() |
|
| Zakładki |