mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Multimedia & Codecs

Register

Congelare, atunci când ai Videos

Reply

Thread Tools
Old 17 iunie 2009, 10:50
Grupul de stat

M-am construit calculatorul meu despre o lună în urmă şi aceasta este doar o problemă Sunt având pe ea.

Când am ceas videoclipuri de pe alte site-uri de pe YouTube, după ce în jur de 5-10 minute de aceeaşi / diferite clipuri video, I a lua un ecran negru. Nu pot vedea cursorului, şi când am mutat-o şi aşteptaţi cursorul va apărea în cazul în care m-am mutat-o, dar de fapt eu cant-l vezi în mişcare.

Sunt execută Windows 7 Firefox pe 64 biţi (?), Aşa că eu cred că ar putea avea ceva de-a face cu el.
Old 17 iunie 2009, 13:40
Administrator Group

Flash şi Java până la data?

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 17 iunie 2009, 13:58
Grupul de donator

Mouse-ul lucruri ciudate, dar acesta ar putea fi dodgy sau conflictuale CODECS.

Încercaţi dezinstalarea tot de pe ei, şi atunci doar instalarea DivX bocceaua, sau unul dintre diferite, toate într-un pachet, bifarea de fiecare opţiune.

În acest fel, stii nimic nu este în conflict cu unul de altul.
Old 17 iunie 2009, 14:22
Grupul de stat

Ceva am uitat sa mentionez este faptul că acest lucru se întâmplă numai atunci când merg fullscreen.

Şi cursorul, se pare ca totusi, chiar dacă lucrurile cam frig şi I a lua un ecran negru, nu pot încă mutaţi mouse-ul pe ecranul negru, dar este GAL-uri atât de mult că nu pot vedea efectiv circulaţie.

Ca şi pentru java, nu cred că am fost capabil de a lucra pe Firefox pentru Windows Vista sau 7. Când sunt întrebat de a instala plugin lipsesc, nu instala nimic. Şi pe acest computer (Windows 7) M-am uitat în jur de java, dar numai găsit alte fire de oameni cer, asa ca am instalat Java la Explorer.
Old 17 iunie 2009, 14:33
Grupul de donator

Poate pentru că nu sunteţi în execuţie într-x64?

Dacă este aşa deschide versiunea pe 32 de biţi de IE, care lipsesc şi a instala plug-in-uri, atunci ar trebui să funcţioneze.
Old 17 iunie 2009, 15:13
Grupul de stat

Ei bine am Firefox (nu sunt sigur daca acesta este pe 64 biţi sau de ce), care în mod normal, am utilizat şi au fost obtinerea de problemă, Firefox (Safe Mode), care le-am folosit niciodată, IE, IE şi 64 biţi.

Nu-mi place de exemplu, un lot, dar am sa-l încercaţi şi să vedeţi dacă am nici o problemă. Nu sunteţi sigur ce este exact modul de siguranţă, dar mi-ar putea de asemenea să-l încercaţi.
Old 18 iunie 2009, 11:37
Grupul de donator

Firefox havn't oficial lansat o versiune pe 64 biţi.

Cu toate acestea, în alte scopuri decât pentru flash necesită nevoile, aş recomanda pe deplin minat, care adaugă la FF, şi vă permite să utilizaţi FF în 64 biţi, filetat şi totul.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.