menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Zmrazenie pri sledovaní videa

Reply

Thread Tools
Old 17. júna 2009, 10:50
Člen Skupina

Default Zmrazenie pri sledovaní videa

Len som postavený počítač asi tak pred mesiacom a je to jediný problém, Mám na to.

Keď som sledovanie videa na miestach iných ako youtube, po cca 5-10 minút v rovnakej / rôzne videá, mám čiernu obrazovku. Vidím kurzor, a keď som sa pohybovať a čakať kurzora sa zobrazí, kde som sa presťahoval, ale já dotírat skutočne vidieť v pohybe.

Já jsem s operačným systémom Windows 7 na Firefox 64 bit (?), Tak si myslím, že by mohol mať niečo robiť.
Old 17. júna 2009, 13:40
Administrátor Skupina

Flash a Java až deň?

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 17. júna 2009, 13:58
Darcu Skupina

Myš to zvláštne, ale to by mohlo byť nebezpečné alebo konfliktné kodeky.

Skúste odinštalovať všetky z nich, a potom stačí inštalovať DivX zväzku alebo v jednom z rôznych všetky v jednom balíku, ticking každú možnosť.

Tak viete, čo je v konflikte s ostatnými.
Old 17. júna 2009, 14:22
Člen Skupina

Niečo som zabudol spomenúť, je, že toto sa deje len keď pôjdem celoobrazovkovým.

A kurzor sa zdá, ako keby, aj keď to trochu mrazničke a mám čiernu obrazovku, môžem stále pohybovať myšou na čiernu obrazovku, ale zaostáva v tom, že nevidím skutočný pohyb.

Pokiaľ ide o java, nemyslím si, že som bol schopný pracovať na Firefox pre Windows Vista alebo 7. Keď som požiadal nainštalovať chýbajúci plugin, nie je nič. A na tomto počítači (Windows 7) podíval som sa asi za java ale len nájsť iné vlákna ľudia žiadajú, a tak jsem nainstalované java na explorer.
Old 17. júna 2009, 14:33
Darcu Skupina

Možno preto, že máte v x64?

Ak tomu tak je otvoriť 32-bit verziu IE, a inštaláciu chýbajúcich modulov plug-in, mal by pracovať ďalej.
Old 17. júna 2009, 15:13
Člen Skupina

Tak jsem Firefox (I'm not sure, ak je to 64 bit alebo čo), ktoré som bežne používať a mať už problém, Firefox (bezpečný režim), ktoré som nikdy nepoužíval, IE, IE a 64 bit.

Nechcem like IE veľa, ale já si to vyskúšať a zistiť, či mám nejaké problémy. Nie ste si istí, čo je úplne bezpečný spôsob, ale mohol tiež vyskúšať.
Old 18. júna 2009, 11:37
Darcu Skupina

Firefox havn't oficiálne vydala 64 bit verziu.

Avšak, iné ako pre flash vyžadujú potreby bych plne odporučiť Minefield, čo pridáva na FF, a umožňuje použitie FF v 64 bit, so závitom a všetko.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problém pri sledovaní DVD pesplaya Multimedia & Kodeky 2 18.října 2009 06:22
Audio Kliknutie a nárazy pri prehrávaní Mp3, sledovanie videa, hier a zaťaženie? Dams Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 1 13.října 2009 08:56
Homemade Videos - Home Made Video ComputerGuy Multimedia & Kodeky 8 5. júna 2008 15:46
Videá zachovať mrazu torana9x Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 20. december 2007 04:08
Sledujete TV na PC. Gazmondo Graphics Cards & Monitory 1 14. decembra 2007 16:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.