![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Len som postavený počítač asi tak pred mesiacom a je to jediný problém, Mám na to. Keď som sledovanie videa na miestach iných ako youtube, po cca 5-10 minút v rovnakej / rôzne videá, mám čiernu obrazovku. Vidím kurzor, a keď som sa pohybovať a čakať kurzora sa zobrazí, kde som sa presťahoval, ale já dotírat skutočne vidieť v pohybe. Já jsem s operačným systémom Windows 7 na Firefox 64 bit (?), Tak si myslím, že by mohol mať niečo robiť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash a Java až deň?
| |||
| |||
| Myš to zvláštne, ale to by mohlo byť nebezpečné alebo konfliktné kodeky. Skúste odinštalovať všetky z nich, a potom stačí inštalovať DivX zväzku alebo v jednom z rôznych všetky v jednom balíku, ticking každú možnosť. Tak viete, čo je v konflikte s ostatnými. |
|
| |||
| |||
| Niečo som zabudol spomenúť, je, že toto sa deje len keď pôjdem celoobrazovkovým. A kurzor sa zdá, ako keby, aj keď to trochu mrazničke a mám čiernu obrazovku, môžem stále pohybovať myšou na čiernu obrazovku, ale zaostáva v tom, že nevidím skutočný pohyb. Pokiaľ ide o java, nemyslím si, že som bol schopný pracovať na Firefox pre Windows Vista alebo 7. Keď som požiadal nainštalovať chýbajúci plugin, nie je nič. A na tomto počítači (Windows 7) podíval som sa asi za java ale len nájsť iné vlákna ľudia žiadajú, a tak jsem nainstalované java na explorer. |
|
| |||
| |||
| Možno preto, že máte v x64? Ak tomu tak je otvoriť 32-bit verziu IE, a inštaláciu chýbajúcich modulov plug-in, mal by pracovať ďalej. |
|
| |||
| |||
| Tak jsem Firefox (I'm not sure, ak je to 64 bit alebo čo), ktoré som bežne používať a mať už problém, Firefox (bezpečný režim), ktoré som nikdy nepoužíval, IE, IE a 64 bit. Nechcem like IE veľa, ale já si to vyskúšať a zistiť, či mám nejaké problémy. Nie ste si istí, čo je úplne bezpečný spôsob, ale mohol tiež vyskúšať. |
|
| |||
| |||
| Firefox havn't oficiálne vydala 64 bit verziu. Avšak, iné ako pre flash vyžadujú potreby bych plne odporučiť Minefield, čo pridáva na FF, a umožňuje použitie FF v 64 bit, so závitom a všetko. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém pri sledovaní DVD | pesplaya | Multimedia & Kodeky | 2 | 18.října 2009 06:22 |
| Audio Kliknutie a nárazy pri prehrávaní Mp3, sledovanie videa, hier a zaťaženie? | Dams | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 13.října 2009 08:56 |
| Homemade Videos - Home Made Video | ComputerGuy | Multimedia & Kodeky | 8 | 5. júna 2008 15:46 |
| Videá zachovať mrazu | torana9x | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 20. december 2007 04:08 |
| Sledujete TV na PC. | Gazmondo | Graphics Cards & Monitory | 1 | 14. decembra 2007 16:32 |
| Thread Tools | |
| |