мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Мултимедија и кодеци

Register

Смрзавање приликом Гледање Видео

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. јуни 2009, 10:50
Мембер Гроуп

Default Смрзавање приликом Гледање Видео

Управо сам саградио мој рачунар око месец дана и то је једини проблем што сам о њој.

Када сам гледање видеа на страницама осим ыоутубе, након око 5-10 минута од исте / различита видеа, ја добијем црни екран. Видим курсор, а када сам га и сачекајте да преместите курсор ће показати где се преселио сам га, али ја лицемјерје заправо види се креће.

Им 'трчање Уиндоуси 7 ватра 64 бита (?), Па мислим да би могли да имају нешто радити са њом.
Old 17. јуни 2009, 13:40
Администратор Гроуп

Фласх и Јава упто дате?

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 17. јуни 2009, 13:58
Донаторска Група

Миша ак ствари, али то може бити у конфликту додгы или Цодец.

Уклоните инсталацију комплета алатки све њих, а затим једноставно инсталирање ДивКс бала, или један од разних, све у једном пакета, сваки навлаке опцију.

На тај начин што знате ништа није у конфликту са сваки остали.
Old 17. јуни 2009, 14:22
Мембер Гроуп

Нешто сам заборавио напоменути је да је то само дешава кад идем фуллсцреен.

И курсора, изгледа као да је чак и да ствари кинд замрзнути и ја добијем црни екран, ја још увек могу померати мишем на црном екрану, али он заостаје толико да не видим стварна кретања.

Као за Јава, ЈА донт 'мислити Иве' био у могућности да раде на за ватра Уиндоус Виста или 7. Када сам питао за инсталацију плугин недостаје, то не инсталирати ништа. И на овом рачунару (Уиндоус 7) Гледам около за јава, али само пронађен нити других људи молба, па сам само инсталира јава на Експлорер.
Old 17. јуни 2009, 14:33
Донаторска Група

Можда зато што се ради у 64?

Ако је тако отворити 32-битну верзију ИЕ и инсталирате било који недостају додатке, требало би да раде онда.
Old 17. јуни 2009, 15:13
Мембер Гроуп

Па сам Фирефокс (Им 'не сигуран ако је 64 битни или шта), који сам нормално користити, те су узимајући проблем, Фирефокс (сафе моду), који никад нисам користи, тј ИЕ и 64 бита.

Не волим ИЕ пуно, али ћу пробати и видети ако ја добити било какве проблеме. Нисте сигурни шта је тачно сигуран начин, али ја могу пробати.
Old 18. јуни 2009, 11:37
Донаторска Група

Фирефокс хавн'т званично пуштен са 64 битну верзију.

Међутим, осим за фласх захтевају потребама, у потпуности бих препоручити минско поље, што додаје на ФФ, и омогућава вам да користите ФФ у 64 бита, са навојем и све.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц