![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Управо сам саградио мој рачунар око месец дана и то је једини проблем што сам о њој. Када сам гледање видеа на страницама осим ыоутубе, након око 5-10 минута од исте / различита видеа, ја добијем црни екран. Видим курсор, а када сам га и сачекајте да преместите курсор ће показати где се преселио сам га, али ја лицемјерје заправо види се креће. Им 'трчање Уиндоуси 7 ватра 64 бита (?), Па мислим да би могли да имају нешто радити са њом. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фласх и Јава упто дате?
| |||
| |||
| Миша ак ствари, али то може бити у конфликту додгы или Цодец. Уклоните инсталацију комплета алатки све њих, а затим једноставно инсталирање ДивКс бала, или један од разних, све у једном пакета, сваки навлаке опцију. На тај начин што знате ништа није у конфликту са сваки остали. |
|
| |||
| |||
| Нешто сам заборавио напоменути је да је то само дешава кад идем фуллсцреен. И курсора, изгледа као да је чак и да ствари кинд замрзнути и ја добијем црни екран, ја још увек могу померати мишем на црном екрану, али он заостаје толико да не видим стварна кретања. Као за Јава, ЈА донт 'мислити Иве' био у могућности да раде на за ватра Уиндоус Виста или 7. Када сам питао за инсталацију плугин недостаје, то не инсталирати ништа. И на овом рачунару (Уиндоус 7) Гледам около за јава, али само пронађен нити других људи молба, па сам само инсталира јава на Експлорер. |
|
| |||
| |||
| Можда зато што се ради у 64? Ако је тако отворити 32-битну верзију ИЕ и инсталирате било који недостају додатке, требало би да раде онда. |
|
| |||
| |||
| Па сам Фирефокс (Им 'не сигуран ако је 64 битни или шта), који сам нормално користити, те су узимајући проблем, Фирефокс (сафе моду), који никад нисам користи, тј ИЕ и 64 бита. Не волим ИЕ пуно, али ћу пробати и видети ако ја добити било какве проблеме. Нисте сигурни шта је тачно сигуран начин, али ја могу пробати. |
|
| |||
| |||
| Фирефокс хавн'т званично пуштен са 64 битну верзију. Међутим, осим за фласх захтевају потребама, у потпуности бих препоручити минско поље, што додаје на ФФ, и омогућава вам да користите ФФ у 64 бита, са навојем и све. |