![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece bir ay önce ve bu Bu konuda sorun yaşıyorum tek sorun benim bilgisayar yaptı. Ben siteleri YouTube dışında, / farklı videoları benzeri yaklaşık 5-10 dakika sonra videoları izlerken olduğum için, siyah bir ekran. Ben ve imleç görebilirsiniz ne zaman ve nerede Ben taşındı ama aslında bu hareket görmek cant görünür imleci hareket bekleyin. Ben 64 bit (?), Böylece onu nasıl bir şey olabileceğini düşünüyorum ateş altında Windows 7 kullanıyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash ve Java UPTO tarih?
| |||
| |||
| Fare tek şey, ama çok tehlikeli olabilir veya çakışan codec. Hepsi kaldırmayı ve sonra sadece, her seçeneği işliyor DivX paket, veya çeşitli tek bir paket olarak yüklemeyi deneyin. Sen hiçbir şey biliyorum Bu şekilde birbirleri ile çelişkili olduğunu. |
|
| |||
| |||
| Ben belirtmeyi unutmuşum birşey bu sadece ben tam ekran olarak gitmek olur. Ve İmleci, böyle olsa bile çok şey dondurmak ve bir siyah ekran, yine siyah ekranda fare hareket gibi görünüyor, fakat bu gerçek hareket görmüyorum çok geride kalır. Java olarak, Ben Windows Vista veya 7 Firefox üzerinde çalışmaya başladık sanmıyorum. Ben eksik eklentiyi kurmak istedi am, o bir şey yüklemez. Ve Java için değil, etrafındaki baktım sadece insanların diğer Threads soran bulundu Sadece Explorer için Java yüklü bu bilgisayarda (Windows 7), bu yüzden. |
|
| |||
| |||
| Belki, çünkü x64 çalışıyor musun? Bu durumda, 32-bit sürüm IE'yi açın ve herhangi bir eksik eklentiyi kurmak-ins, bu durumda çalışması gerekir. |
|
| |||
| |||
| Evet, eğer 64 bit veya ne) normalde kullanarak ve sorun elde edilmiştir, Firefox (güvenli mod Firefox (emin değilim) Ben, IE, ve IE 64 bitlik kullanamadığım hiç var. Ben IE gibi bir çok ama bir deneyin, ve görmek eğer herhangi bir sorun alıyorum. Bu ne güvenli modda tam olarak emin, ama ben de deneyebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Firefox havn't resmen bir 64 bit sürümü yayınladı. Ancak, başka, ben tam olarak, mayın tarlası olan FF ile ilgili ekler tavsiye ederim gerektiren ihtiyaçlarını flaş ve 64 bit, dişli ve her FF kullanmanızı sağlar. |
![]() |
|
| Bookmarks |