менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Заморожування при перегляді відео

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 червня 2009, 10:50
Член групи

Я тільки що збудував мій комп'ютер близько місяця тому, і це єдина проблема у мене на ній.

Коли я дивлюся відео на інших сайтах, крім YouTube, після близько 5-10 хвилин на тій же / різні відео, я отримую чорний екран. Я бачу курсору, і коли я перемістити його і почекати, поки курсор буде відображатися, де я переїхала, але я нахиляє фактично бачити рух.

Я під управлінням Windows 7 в Firefox 64 біт (?), Тому я думаю, що може щось робити з нею.
Old 17 червня 2009, 13:40
Адміністратор групи

Flash і Java оперативну?

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 17 червня 2009, 13:58
Донор групи

Миша речей дивним, але воно може бути хитромудрий або конфліктуючих кодеків.

Спробуйте видалити всі з них, а потім просто встановлення комплекту DivX, або один з багатьох варіантів все в одній пакетів, цокають кожну опцію.

Таким чином, ви нічого не знаєте конфліктуючих між собою.
Old 17 червня 2009, 14:22
Член групи

Что-то я забув згадати про те, що це відбувається тільки коли я йду весь екран.

І курсор, здається, ніби навіть заморозити цікавим речам і я отримую чорний екран, я все ще можу переміщати мишу на чорний екран, але вона відстає настільки, що я не бачу фактичне рух.

Що стосується Java, я не думаю, що я змогла його на роботу Firefox для Windows Vista або 7. Коли я запитав встановити відсутній плагін, він нічого не встановлює. І на цьому комп'ютері (Windows 7) Я озирнувся на Java, але тільки знайти інші теми люди просять, так що я тільки що встановив на Java Explorer.
Old 17 червня 2009, 14:33
Донор групи

Може тому, що ви перебуваєте в режимі x64?

Якщо такої відкритої 32-бітної версії IE, і встановити відсутні плагіни, він повинен працювати тоді.
Old 17 червня 2009, 15:13
Член групи

Ну я Firefox (я не впевнений, що це 64-розрядна чи що), який я зазвичай використовую й досі отримують проблеми, Firefox (захищений режим), який я ніколи не використовували, IE, IE і 64 біт.

Я не люблю IE багато, але я спробую її і побачити, якщо у мене ніяких проблем. Чи не впевнений, що безпечний режим точно, але я можу спробувати його.
Old 18 червня 2009, 11:37
Донор групи

Firefox Havn't було здійснено 64 розрядної версії.

Однак інші, ніж для флеш вимагають потреб, я б рекомендував повністю мінне поле, яке додає до FF, а також дозволяє використовувати FF в 64-бітному, різьбові і все.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.