![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що збудував мій комп'ютер близько місяця тому, і це єдина проблема у мене на ній. Коли я дивлюся відео на інших сайтах, крім YouTube, після близько 5-10 хвилин на тій же / різні відео, я отримую чорний екран. Я бачу курсору, і коли я перемістити його і почекати, поки курсор буде відображатися, де я переїхала, але я нахиляє фактично бачити рух. Я під управлінням Windows 7 в Firefox 64 біт (?), Тому я думаю, що може щось робити з нею. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Flash і Java оперативну?
| |||
| |||
| Миша речей дивним, але воно може бути хитромудрий або конфліктуючих кодеків. Спробуйте видалити всі з них, а потім просто встановлення комплекту DivX, або один з багатьох варіантів все в одній пакетів, цокають кожну опцію. Таким чином, ви нічого не знаєте конфліктуючих між собою. |
|
| |||
| |||
| Что-то я забув згадати про те, що це відбувається тільки коли я йду весь екран. І курсор, здається, ніби навіть заморозити цікавим речам і я отримую чорний екран, я все ще можу переміщати мишу на чорний екран, але вона відстає настільки, що я не бачу фактичне рух. Що стосується Java, я не думаю, що я змогла його на роботу Firefox для Windows Vista або 7. Коли я запитав встановити відсутній плагін, він нічого не встановлює. І на цьому комп'ютері (Windows 7) Я озирнувся на Java, але тільки знайти інші теми люди просять, так що я тільки що встановив на Java Explorer. |
|
| |||
| |||
| Може тому, що ви перебуваєте в режимі x64? Якщо такої відкритої 32-бітної версії IE, і встановити відсутні плагіни, він повинен працювати тоді. |
|
| |||
| |||
| Ну я Firefox (я не впевнений, що це 64-розрядна чи що), який я зазвичай використовую й досі отримують проблеми, Firefox (захищений режим), який я ніколи не використовували, IE, IE і 64 біт. Я не люблю IE багато, але я спробую її і побачити, якщо у мене ніяких проблем. Чи не впевнений, що безпечний режим точно, але я можу спробувати його. |
|
| |||
| |||
| Firefox Havn't було здійснено 64 розрядної версії. Однак інші, ніж для флеш вимагають потреб, я б рекомендував повністю мінне поле, яке додає до FF, а також дозволяє використовувати FF в 64-бітному, різьбові і все. |