![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОК, така в това ръководство ще ви покаже как да се докоснете народи са изправени нагоре и такива неща, че за да започнете ще ви покаже как да се премахне нечистоти
1.) Отвори вашата снимка в Photoshop и след това натиснете бутона J и направете SHURE че лечебната четка инструмент е избран НЕ НА СТОП изцеление е избрано и nwo натиснете ALT и докато все още стопанство ALT кликнете върху парче кожа, без нечистоти и тогава "боя над" на нечистоти и след като те са изчерпани ли трябва да изглежда така преди ![]() след ![]() Сега аз ще ви покажа как да оглаждам кожата болни използвате някой с много wrinkels 1.) С вашата снимка на лицето, което бихте искали да отидете гладка е отворена за филтриране> синьо> gausian мъгла и да го настроите на около 3 сега нататък в горния десен ъгъл ще има бутон с 3 кутии и стрела и когато поставите мишката върху него трябва да ден нещо като история и кликнете върху него и когато се прави там, ще бъде прозорец, който се появи и последното нещо, тя казва, трябва да се gausian мъгла и полето до него маркирайте отметката след това кликнете на действие над Сега го удари Y и да SHURE история на инструмента четка е избран и след това отидете върху кожата, която искате да гладка и когато всички са прави, че трябва да изглежда така ПРЕДИ ![]() СЛЕД Моята система: ubr компютърни игри
|
|
| |||
| |||
| Велик работят 5 / 5 |
|
| |||
| |||
| Благодаря! didn't мъгла, че твърде много като миналия път? LOL Чудя се, ако аз все още имам снимка на тази стара дама .... |
|
| |||
| |||
| LMAO че старата дама редактирате изглеждаше така, като че ли искате го с г-жа боя, вие сте по начин, тъй като тогава. Но ако бях на ваше име оставят малко недостатък, за да изглежда по-реалистично. |
|
| |||
| |||
| haha благодарение твърде лошо аз DONT са, че старата дама повече ..... Аз все още DONT знам как да направя нещо такова, че в MS боя, че ще бъде трудно prettttyy |