по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Мултимедия & Codecs

Register

Първи отървем от нечистоти / изглаждане на кожата

Reply

Нишка Инструменти
Old 9 октомври 2008, 13:02
Номер на групата

Default Първи отървем от нечистоти / изглаждане на кожата

ОК, така в това ръководство ще ви покаже как да се докоснете народи са изправени нагоре и такива неща, че за да започнете ще ви покаже как да се премахне нечистоти

1.) Отвори вашата снимка в Photoshop и след това натиснете бутона J и направете SHURE че лечебната четка инструмент е избран НЕ НА СТОП изцеление е избрано и nwo натиснете ALT и докато все още стопанство ALT кликнете върху парче кожа, без нечистоти и тогава "боя над" на нечистоти и след като те са изчерпани ли трябва да изглежда така
преди

след

Сега аз ще ви покажа как да оглаждам кожата болни използвате някой с много wrinkels

1.) С вашата снимка на лицето, което бихте искали да отидете гладка е отворена за филтриране> синьо> gausian мъгла и да го настроите на около 3 сега нататък в горния десен ъгъл ще има бутон с 3 кутии и стрела и когато поставите мишката върху него трябва да ден нещо като история и кликнете върху него и когато се прави там, ще бъде прозорец, който се появи и последното нещо, тя казва, трябва да се gausian мъгла и полето до него маркирайте отметката след това кликнете на действие над Сега го удари Y и да SHURE история на инструмента четка е избран и след това отидете върху кожата, която искате да гладка и когато всички са прави, че трябва да изглежда така
ПРЕДИ

СЛЕД

Моята система: ubr компютърни игри

Процесор (и):
q6600 G0 @ фондова охлаждане AC фризер
Дънната платка:
Гигабайта ep45 ds3r
RAM памет:
2GB DDR2 800
Графична карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
160gb 7200rpm IDE
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо DVD + /-RW
Дело / PSU:
modded + боядисани случай W / 1 киловат ANTEC
Охлаждане:
2 120 мм вентилатори 4 80 мм вентилатори и HDD
Мрежа / Интернет:
двойна гигабайт LAN
Монитор (и):
24 "Acer
Операционна система (и):
Windows XP
Old 10 октомври 2008, 14:14
Номер на групата

Велик работят 5 / 5
Old 10 октомври 2008, 14:33
Номер на групата

Благодаря! didn't мъгла, че твърде много като миналия път? LOL Чудя се, ако аз все още имам снимка на тази стара дама ....
Old 10 октомври 2008, 14:36
Номер на групата

LMAO че старата дама редактирате изглеждаше така, като че ли искате го с г-жа боя, вие сте по начин, тъй като тогава. Но ако бях на ваше име оставят малко недостатък, за да изглежда по-реалистично.
Old 10 октомври 2008, 14:37
Номер на групата

haha благодарение твърде лошо аз DONT са, че старата дама повече ..... Аз все още DONT знам как да направя нещо такова, че в MS боя, че ще бъде трудно prettttyy
Reply

Register

Маркери
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc