![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok tak v této příručce i vám ukáže, jak se dotknout národů vyrovnat a tak se start i vám ukáže, jak odstranit skvrny
1). Otevřete obrázek ve Photoshopu a pak stiskněte tlačítko j a SHURE že hojení štětcem nástroj je vybrán nikoliv STOP léčení ONE je vybraný a nwo stiskněte alt a přitom pořád alt klikněte na kus kůže bez skvrn a potom "malovat nad" na skvrny a jakmile jsou všichni pryč jste měl vypadat takto před ![]() po ![]() Teď ti ukážu, jak se vyrovnat pokožky špatnému použití někoho s hodně wrinkels 1.) S vaší fotografii osoba chcete hladké je otevřena jít do filtru> modrá> gausian rozostřují a nastavte ji na hodnotu asi 3 hned v pravém horním rohu bude tlačítko s 3 boxy a šipka a když dáš myši nad ním by měl den něco jako historie a klikněte na něj a když se vám tam bude okno, které uvidíte, a poslední věc, co se píše třeba gausian rozostřují a krabice vedle ní zaškrtněte políčko pak klikněte na výše uvedené akce Nyní je zasáhnout y a SHURE se histoty nástroj štětec je vybráno a pak přejít na kůži, které chcete plynulý a pokud jste vše udělali by měl vypadat takto PŘED ![]() PO Můj systém: UBR herní počítač
|
|
| |||
| |||
| Skvělá práce 5 / 5 |
|
| |||
| |||
| Díky! didnt rozostřují ji moc rád poslední doby? LOL Zajímalo by mě, jestli jsem ještě, že pic této staré dámy .... |
|
| |||
| |||
| LMAO, že stará dáma editovat vypadalo, jako když byste udělali s ms malovat, jste po cestě a od té doby. Ale i když jste id dovolené trochu poškvrny aby to vypadalo mnohem realističtější. |
|
| |||
| |||
| haha díky moc špatné, že i dont mít starou více ..... i nadále dont know how byste něco takového v ms malovat, že by se těžko prettttyy |