![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok τόσο σε αυτό τον οδηγό θα σας δείξει πώς να αντιμετωπίσουμε την αφή λαών και τέτοια για να ξεκινήσετε θα σας δείξει πώς να αφαιρέσετε τα ελαττώματα
1.) Ανοικτή την εικόνα σας στο Photoshop και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί και να ι Shure ότι η επούλωση βούρτσα εργαλείο είναι επιλεγμένο ΔΕΝ ΤΟ HEALING ONE STOP είναι επιλεγμένο και πατήστε NWO alt και ενώ κρατάτε πατημένο το πλήκτρο ALT κλικ σε ένα κομμάτι δέρμα που δεν κηλίδες και τότε "χρώματα πάνω" τα ελαττώματα και όταν έχουν φύγει όλοι θα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι πριν ![]() μετά ![]() Τώρα θα σας δείξει πώς να εξομαλύνουν δέρμα κακή χρήση κάποιον με πολλά wrinkels 1.) Με τη φωτογραφία σας από το πρόσωπο που θα θέλατε να είναι ομαλή ανοικτή πηγαίνετε στο φίλτρο> μπλε> gausian θαμπάδα και που είναι περίπου 3 έως τώρα πάνω δεξιά θα υπάρχει ένα κουμπί με 3 κουτιά και ένα βέλος και όταν τίθενται το ποντίκι πάνω του, θα πρέπει ημέρες κάτι σαν ιστορία και κάντε κλικ πάνω του και όταν το κάνετε θα υπάρχει θέση Αναδύεται ότι μέχρι και το τελευταίο πράγμα που λέει πρέπει να gausian θαμπάδα και μια θέση δίπλα του κάντε κλικ στο κουτί στη συνέχεια, κάντε κλικ στην παραπάνω ενέργεια Τώρα που έχουν πληγεί και θα κάνει και η Shure histoty εργαλείο πινέλο είναι επιλεγμένο και στη συνέχεια πάνω από το δέρμα που θέλετε να είναι πιο ομαλή και όταν όλα θα πρέπει να γίνει κάπως έτσι ΠΡΙΝ ![]() ΜΕΤΑ Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή
|
|
| |||
| |||
| Σπουδαία δουλειά 5 / 5 |
|
| |||
| |||
| Σας ευχαριστούμε!!!! didn't θαμπάδα θα ήθελα πάρα πολύ την τελευταία φορά; LOL αναρωτιέμαι αν έχω ακόμη ότι pic της γριά .... |
|
| |||
| |||
| LMAO ότι γριά επεξεργαστείτε φαινόταν σαν να είχε γίνει αυτό με την κ. χρώματα, που έχετε έρθει τρόπο από τότε. Αλλά αν ήμουν στη θέση σου id αφήσει λίγο ψεγάδι για να καταστεί πιο ρεαλιστική ματιά. |
|
| |||
| |||
| haha ευχαριστώ πολύ κακή i dont ότι έχουν γριά πια ..... i dont γνωρίζουμε ακόμη πώς θα κάνουμε κάτι τέτοιο σε ms χρωμάτων που θα prettttyy σκληρά |