![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok, tako u ovom priručniku pokazat ću ti kako se dodiruju lice naroda i stvari kao što je to za početak ja ću vam pokazati kako to maknuti blemishes
1.) Otvoriti svoju sliku u photoshop, a zatim pritisnite gumb i j make shure da iscjeljivanje kist je alat odabrane NE ONE STOP iscjeljivanje je odabrana i nwo pritisnite Alt i dok je još uvijek drži alt kliknite na komad kože bez blemishes i zatim "premazati je" blemishes i kad su svi otišli ti treba izgledati ovako prije ![]() nakon ![]() Sada ću vam pokazati kako se glatka koža bolestan koristiti nekome s puno wrinkels 1.) S vašim fotografiju osobe koju želite ići glatka je otvoren za filtriranje> plava> gausian rasplinutost i postavi ga na oko 3 sada na vrhu ima pravo biti dugme sa 3 kutije i strelicu i kada ste stavili miša preko njega trebala bi danas nešto poput povijesti i kliknite na njega i kada to učinite bit će okvir koji pops gore i zadnje što kaže ona bi trebala biti gausian rasplinutost i okvir pored nje označite kvadratić, a onda kliknite na akciji gore Sada je hit make shure y i na histoty alat kist je odabrana a zatim prijeđite preko kože želite glatku i kada su sve učinili da bi trebao izgledati ovako PRIJE ![]() NAKON My System: ubr gaming računalo
|
|
| |||
| |||
| Great work 5 / 5 |
|
| |||
| |||
| Hvala! zamrljanost ga nije previše kao prošli put? LOL Pitam se da li još uvijek da slika tog starog dama .... |
|
| |||
| |||
| LMAO da stara dama uredi izgledao kao kada bih učinio s MS bojite, što dolazi uz put od onda. Ali ako ja vas ostaviti id malo mane kako bi ga pogledati realnije. |
|
| |||
| |||
| haha hvala previše loš ja dont imati taj stare dame više ..... JA pa ipak dont znati kako biste učiniti nešto slično u MS bojite da bi se teško prettttyy |