פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

איך להיפטר של blemishes / החלקה העור

Reply

שרשרת כלים
Old 9 אוקטובר 2008, 13:02
קבוצת תורמים

Default איך להיפטר של blemishes / החלקה העור

אישור אז במדריך זה אני יראה לכם כיצד לגעת העמים הפנים למעלה או דברים כאלה כדי להתחיל אני יראה לכם כיצד להסיר blemishes

1.) לפתוח את התמונה ב Photoshop ואז ללחוץ על כפתור ולעשות J shure כי כלי מברשת הריפוי הוא לא נבחר העצירה ריפוי אחד נבחר ו nwo הקש Alt ו ועדיין מחזיק alt לחץ על פיסת עור ללא blemishes ו אז "צבע על פני" את blemishes ואת כל פעם שהם הלכו אתה צריך להיראות ככה
לפני

לאחר

עכשיו אני יראה לכם כיצד להחליק את העור חולה להשתמש מישהו עם הרבה wrinkels

1.) עם תמונה של האדם שאתה רוצה לעשות חלק פתוח עבור לסנן> כחול> gausian לטשטש ולהגדיר אותו כ 3 כעת על הדף הזה יהיה כפתור עם 3 תיבות ו חץ וכאשר אתה שם את העכבר על זה הוא צריך משהו כמו יום טוב היסטוריה לחץ עליה, ואז, כאשר אתה עושה שם תהיה תיבת אבא קם הדבר האחרון שהיא צריכה להיות, אומר gausian לטשטש לבין התיבה לצד זה סימן את התיבה לאחר מכן לחץ על הפעולה הנ"ל עכשיו זה היכה Y ולהפוך shure את הכלי מברשת histoty מסומנת ולאחר מכן נעבור על העור ברצונך חלקה כאשר אתה עשית את כל זה אמור להיראות כך
לפני

רחאל

המערכת שלי: ubr משחק מחשב

מעבד (ים):
q6600 G0 @ המניה מצונן AC מקפיא
לוח האם:
gigabyte ep45 ds3r
זיכרון RAM:
2GB DDR2 800
כרטיס מסך (S):
4870 1GB
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded צבוע מקרה + W / 1kw ANTEC
Cooling:
2 120mm אוהדים 4 אוהדים 80mm ו HDD
רשת / אינטרנט:
הכפול gigabyte יאן
צג (S):
24 "Acer
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 10 אוקטובר 2008, 14:14
קבוצת תורמים

עבודה מצוינת 5 / 5
Old 10 אוקטובר 2008, 14:33
קבוצת תורמים

תודה! didn't לטשטש את זה יותר מדי כמו בפעם האחרונה? LOL אני תוהה אם עדיין יש לי את זה כי pic הישן של גברת ....
Old 10 אוקטובר 2008, 14:36
קבוצת תורמים

LMAO כי הישן גברת לערוך נראה כאילו אתה רוצה לעשות את זה עם MS צבע, שעליהם לבוא דרך מאז. אבל אם אני הייתי אתה מזהה לעזוב קצת blemish כדי להפוך את זה נראה יותר מציאותי.
Old 10 אוקטובר 2008, 14:37
קבוצת תורמים

haha תודה חבל שאני dont הישן גברת כי יש יותר ..... אני עדיין יודע איך אתה dont היה עושה משהו כזה ב-MS צבע זה יהיה קשה prettttyy
Reply

Register

סימניות
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.