![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אישור אז במדריך זה אני יראה לכם כיצד לגעת העמים הפנים למעלה או דברים כאלה כדי להתחיל אני יראה לכם כיצד להסיר blemishes
1.) לפתוח את התמונה ב Photoshop ואז ללחוץ על כפתור ולעשות J shure כי כלי מברשת הריפוי הוא לא נבחר העצירה ריפוי אחד נבחר ו nwo הקש Alt ו ועדיין מחזיק alt לחץ על פיסת עור ללא blemishes ו אז "צבע על פני" את blemishes ואת כל פעם שהם הלכו אתה צריך להיראות ככה לפני ![]() לאחר ![]() עכשיו אני יראה לכם כיצד להחליק את העור חולה להשתמש מישהו עם הרבה wrinkels 1.) עם תמונה של האדם שאתה רוצה לעשות חלק פתוח עבור לסנן> כחול> gausian לטשטש ולהגדיר אותו כ 3 כעת על הדף הזה יהיה כפתור עם 3 תיבות ו חץ וכאשר אתה שם את העכבר על זה הוא צריך משהו כמו יום טוב היסטוריה לחץ עליה, ואז, כאשר אתה עושה שם תהיה תיבת אבא קם הדבר האחרון שהיא צריכה להיות, אומר gausian לטשטש לבין התיבה לצד זה סימן את התיבה לאחר מכן לחץ על הפעולה הנ"ל עכשיו זה היכה Y ולהפוך shure את הכלי מברשת histoty מסומנת ולאחר מכן נעבור על העור ברצונך חלקה כאשר אתה עשית את כל זה אמור להיראות כך לפני ![]() רחאל המערכת שלי: ubr משחק מחשב
|
|
| |||
| |||
| עבודה מצוינת 5 / 5 |
|
| |||
| |||
| תודה! didn't לטשטש את זה יותר מדי כמו בפעם האחרונה? LOL אני תוהה אם עדיין יש לי את זה כי pic הישן של גברת .... |
|
| |||
| |||
| LMAO כי הישן גברת לערוך נראה כאילו אתה רוצה לעשות את זה עם MS צבע, שעליהם לבוא דרך מאז. אבל אם אני הייתי אתה מזהה לעזוב קצת blemish כדי להפוך את זה נראה יותר מציאותי. |
|
| |||
| |||
| haha תודה חבל שאני dont הישן גברת כי יש יותר ..... אני עדיין יודע איך אתה dont היה עושה משהו כזה ב-MS צבע זה יהיה קשה prettttyy |