mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Atsikratyti dėmių / sušvelnina odą

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 9, 2008, 13:02
Donorų grupės

Gerai, kad šiame vadove aš jums parodysiu, kaip susisiekti tautos drąsiai ir stuff like that pradėti aš jums parodysiu, kaip pašalinti defektus

1.) Atidaryti savo nuotrauką į Photoshop ir paspauskite mygtuką ir padaryti j Shure, kad Healing Brush įrankiu pasirinktas ne STOP healing Vienas iš jų yra pasirinktas ir NWO paspauskite ALT ir tuo pat metu ūkyje Alt spauskite odos gabalo be jokių defektų ir tada "Dažymas" dėmių ir kai jie visi dingo turėtumėte atrodyti taip
prieš

po

Dabar aš jums parodysiu, kaip išlyginti odą netinkamo naudojimo kažkas su wrinkels aikštelė

1.) Su savo nuotrauka iš asmens, kurį norite atidaryti, yra sklandžiai pereiti prie filtras> Blue> gausian Blur ir nustatykite, kad jis apie 3 šiol viršuje dešinėje pusėje bus ir 3 langeliai ir rodykle, ir jei jūs galėsite įdėti mygtuką pelė per dieną, tai ji turi kažką panašaus į istoriją ir paspauskite ant jo ir kai tu ten bus laukelis, kuris pasirodo ir paskutinis dalykas, ji sako, turėtų būti gausian Blur ir langelį jį pažymėkite langelį, tada spustelėkite pirmiau nurodytų veiksmų Dabar ji Hit Y ir kad Shure histoty įrankis teptuku yra atrenkami ir tada eiti per odą norite, kad sklandžiai ir, kai esate visi padariau tai turi atrodyti taip
PRIEŠ

PO

Mano sistema: UBR žaidimų kompiuteris

Procesorius (-iai):
Q6600 G0 @ stock aušinami AC šaldikliai
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE ep45 DS3R
RAM atmintis:
2GB DDR2 800
Graphics Card (-ai):
4.870 1gb
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + dažytos atveju m / 1kW Antec
Aušinimas:
2 120mm ventiliatoriai 4 80mm ventiliatorius ir HDD
Tinklas / Internetas:
dvigubas GIGABYTE LAN
Monitorius (-ai):
24 "Acer
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Spalis 10, 2008, 14:14
Donorų grupės

Puikus darbas 5 / 5
Old Spalis 10, 2008, 14:33
Donorų grupės

Thanks!! didnt Blur ji per daug, kaip paskutinį kartą? LOL man įdomu, jei aš vis tiek, kad pic to senoji ....
Old Spalis 10, 2008, 14:36
Donorų grupės

LMAO, kad senoji redaguoti atrodė taip, jei norite tai padaryti su MS Paint, you've come palei kelią nuo tada. Bet jei aš jums ID palikti šiek tiek defektų, kad ji atrodytų realesnis.
Old Spalis 10, 2008, 14:37
Donorų grupės

haha thanks too bad I dont turėti, kad senoji daugiau ..... Aš vis dar Nežinau, kaip jūs kažką panašaus į MS Paint, kad būtų prettttyy sunku
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.