mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Multimedia & Kodekus

Register

Kā atbrīvoties no bojāto / izlīdzināšanas ādas

Reply

Thread Tools
Old 9 oktobris 2008, 13:02
Donors Group

Default Kā atbrīvoties no bojāto / izlīdzināšanas ādas

ok tik šajā rokasgrāmatā es jums parādīs, kā pieskarties cilvēkiem stāties pretī un stuff, piemēram, ka, lai sāktu es jums parādīs, kā, lai novērstu plankumi

1.) Atvērt savu foto Photoshop un pēc tam nospiediet j pogu un padarīt Shure ka sadzīšana suka rīks ir izvēlēts NAV STOP DZIEDINOŠAIS ONE ir izvēlēts un NWO nospiediet ALT un kamēr vēl turas alt uzklikšķiniet uz ādas gabals bez bojājumi un tad "paint over" bojājumi un kad tie visi ir aizgājuši Jums vajadzētu izskatīties šādi
pirms

pēc

Tagad es jums parādīs, kā izlīdzināt ādas slikti izmantot kādu ar daudz wrinkels

1.) Ar Jūsu foto personai, kurai jūs vēlētos, lai netraucētu ir atvērts iet uz filtrs> zila> gausian izplūdumu un iestata to par 3 tagad par augšējā labajā stūrī būs poga ar 3 kastēm un bultiņas un kad laist peli pār to vajadzētu dienā kaut kā vēstures labi noklikšķiniet uz tā un tad, kad jums būs lodziņš, kas NOP augšup un pēdējā lieta, tas saka, būtu gausian izplūdumu un rūtiņu blakus tam atzīmējiet lodziņu, tad noklikšķiniet uz prasību iepriekš tagad hit y un padarīt Shure histoty rīks suka ir atlasīta, un pēc tam iet virs ādas vēlaties gludu un kad jūs visi izdarīt tam vajadzētu izskatīties šādi
PIRMS

PĒC

Mana sistēma: ubr spēļu dators

Processor (s):
Q6600 G0 @ akciju atdzesēts ac saldētava
Motherboard:
gigabaits ep45 ds3r
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 800
Graphics Card (s):
4.870 1gb
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + krāsotas CASE W / 1kw ANTEC
Dzesēšana:
2 120mm ventilatori 4 80mm ventilatorus un hdd
Tīkla / Internets:
divi gigabaiti lan
Monitor (s):
24 "ACER
Operating System (s):
windows xp
Old 10 oktobris 2008, 14:14
Donors Group

Liels darbs 5 / 5
Old 10 oktobris 2008, 14:33
Donors Group

Thanks!! didn't traips pārāk daudz, piemēram, pēdējā laikā? LOL Nez, ja es jūtu, ka pic šo veca dāma ....
Old 10 oktobris 2008, 14:36
Donors Group

LMAO, ka veca dāma rediģēt izskatījās, ja jūs vēlaties darīt to ar ms paint, jūs sākāt pa ceļu kopš tā laika. Bet ja es būtu jums id atstāt nedaudz vaina, lai tas izskatās reālāks.
Old 10 oktobris 2008, 14:37
Donors Group

haha paldies Too bad I dont būt, ka veca dāma vairāk ..... Es joprojām dont zināt, kā jūs varētu kaut ko darīt, piemēram, ka MS krāsu, kas būtu prettttyy grūti
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.