![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok aşa i în acest ghid vă va arăta cum să atingi popoare faţa în sus şi alte chestii de genul asta pentru a începe să i se va arăta cum să eliminaţi vătămări
1.) Deschide imaginea ta în photoshop şi apoi apăsaţi pe butonul j si efectuati shure ca instrument de vindecare perie este selectat NU STOP VINDECARE ONE este selectată şi apăsaţi Alt nwo şi în timp ce încă mai deţin alt click pe o bucata de piele, fără vătămări şi apoi "vopsea peste" de vătămări şi după ce aceştia au dispărut, ar trebui să arate ca acesta înainte ![]() după ![]() Acum vă va arăta cum să netezi pielea bolnav folosi cineva cu o multime de wrinkels 1.), Cu fotografia de la persoana pe care doriţi să o buna este deschis merg la filtru> albastru> gausian estompa şi setaţi-o la aproximativ 3 acum din dreapta sus va exista un buton cu 3 cutii si o săgeată şi, atunci când pune mouse-ul peste el ar trebui să zi ceva de genul de istorie şi faceţi clic pe ea şi atunci când nu va exista caseta care apare şi ultimul lucru se spune ar trebui să fie gausian blur şi o cutie de lângă aceasta bifaţi căsuţa apoi faceţi clic pe o acţiune de mai sus Acum, ea a lovit y si efectuati shure de histoty instrument perie este selectată şi apoi atunci du-te pe piele pe care doriţi să o uşoară şi, atunci când sunt toate facut-o trebuie să arate ca acesta ÎNAINTE ![]() DUPA Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator
|
|
| |||
| |||
| Mare lucru 5 / 5 |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim! didnt blur-o prea mult, ca ultima data? LOL Mă întreb dacă mai am pic de faptul că că bătrâna .... |
|
| |||
| |||
| LMAO că bătrâna edita privit ca şi cum aţi făcut-o cu vopsea ms, pe care le-aţi venit pe cale de atunci. Dar dacă aş fi în locul tău id lasă un pic pată pentru al face să uite mai realiste. |
|
| |||
| |||
| haha mersi prea rău i dont au că bătrâna nici mai mult ..... i încă dont know cum te-ar face asa ceva in ms vopsea care ar fi greu prettttyy |