![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok tak v tejto príručke aj vám ukáže, ako sa dotknúť národov vyrovnať a tak sa štart aj vám ukáže, ako odstrániť škvrny
1). Otvorte obrázok vo Photoshope a potom stlačte tlačidlo j a SHURE že hojenie štetcom nástroj je vybraný nie STOP liečenie ONE je vybraný a NWO stlačte alt a pritom pořád alt kliknite na kus kože bez škvŕn a potom "maľovať nad" na škvrny a akonáhle sú všetci preč ste mal vyzerať takto pred ![]() po ![]() Teraz ti ukážem, ako sa vyrovnať pokožky zlému použitie niekoho s veľa wrinkels 1.) S vašej fotografiu osoba chcete hladké je otvorená ísť do filtra> modrá> gausian rozostřují a nastavte ju na hodnotu asi 3 hned v pravom hornom rohu bude tlačidlo s 3 boxy a šípka a keď dáš myši nad ním by mal deň niečo ako história a kliknite na neho a keď sa vám tam bude okno, ktoré uvidíte, a posledná vec, čo sa píše potrebné gausian rozostřují a krabice vedľa nej začiarknite políčko potom kliknite na vyššie uvedené akcie Teraz je zasiahnuť y a SHURE sa histoty nástroj štetec je vybraté a potom prejsť na koži, ktoré chcete plynulý a ak ste všetko urobili by mal vyzerať takto PRED ![]() PO Môj systém: UBR herný počítač
|
|
| |||
| |||
| Skvelá práca 5 / 5 |
|
| |||
| |||
| Vďaka! didnt rozostřují ju moc rád poslednej doby? LOL Zaujímalo by ma, či som ešte, že pic tejto starej dámy .... |
|
| |||
| |||
| LMAO, že stará dáma editovať vypadalo, ako keď by ste urobili s ms maľovať, ste po ceste a od tej doby. Ale aj keď ste id dovolenky trochu poškvrny aby to vyzeralo oveľa reálnejšie. |
|
| |||
| |||
| haha díky moc zlé, že i dont mať starú viac ..... aj naďalej dont know how by ste niečo takého v ms maľovať, že by sa ťažko prettttyy |