![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ок, тако у овом приручнику показат ћу ти како се додирују лице народа и ствари као што је то за почетак ја ћу вам показати како за премештање блемисхес
1.) Отворити своју слику у Пхотосхоп, а затим притисните дугме и ј маке схуре да исцјељивање Млазницу је алат изабране НЕ ОНЕ СТОП исцјељивање је изабрана и нуо притисните Алт и док је још увек држи алт кликните на комад коже без блемисхес и затим "премазати је" блемисхес и кад су сви отишли ти треба изгледати овако пре ![]() након ![]() Сада ћу вам показати како да се глатка кожа болестан користити некоме са пуно уринкелс 1.) С вашим фотографију особе коју желите ићи глатка је отворен за филтрирање> плава> гаусиан расплинутост и постави га на око 3 сада на врху има право да буде дугме са 3 кутије и стрелицу и када сте ставили миша преко њега требало би данас нешто попут историје и кликните на њега и када то урадите бит ће оквир који попс горе и задње што каже она би требало да буде гаусиан расплинутост и оквир поред ње означите квадратић, а онда кликните на акцији горе Сада је хит маке схуре ы и на хистоты алат Млазницу је изабрана а затим пређите преко коже желите глатку и када су све урадили да би да изгледа овако ПРИЈЕ ![]() НАКОН Мы Сыстем: убр гаминг рачунар
|
|
| |||
| |||
| Греат уорк 5 / 5 |
|
| |||
| |||
| Хвала! замрљаност га није превише као прошли пут? ЛОЛ Питам се да ли још увек да слика тог старог дама .... |
|
| |||
| |||
| ЛМАО да стара дама уреди изгледао као када бих учинио са МС бојите, што долази уз пут од онда. Али ако ја вас оставити ид мало мане како би га погледати реалније. |
|
| |||
| |||
| хаха хвала превише лош ја донт имати тај старе даме више ..... ЈА миран донт кноткле како бисте учинити нешто слично у МС бојите да би се тешко преттттыы |