az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Multimedya & Codec'ler

Register

Başlarken blemishes kurtulmak / düzleme cilt

Reply

Konu Araçları
Old 9 Ekim 2008, 13:02
Bağış Grubu

Default Başlarken blemishes kurtulmak / düzleme cilt

Bu kılavuzda Çok OK nasıl yüzleşmek ve bu şekilde nasıl blemishes kaldırmak için göstereceğim I başlatmak için şeyler halklar dokunma size gösterir

1.) Ve ardından Photoshop için resmi açın J tuşuna basın ve bu şifa fırça aracı DUR Healing kalmadığını seçilir shure yapmak ve nwo Alt ve seçildiğinde ise hala hiçbir blemishes ve deri bir parça üzerinde Alt tıklayın tutarak sonra "üzerinde" ve blemishes boya sonra hepsi bu gibi olmalıdır gitti
önce

sonra

Şimdi nasıl wrinkels bir çok kötü kullanmak birinin cilt kırışıklıkları gidermek için göstereceğim

1.) Açık filtre gitmek olduğunu pürüzsüz istediğiniz kişi> mavi fotoğraf> gausian bulanıklık ve yaklaşık 3 şimdi sağ üst 3 kutular ve bir ok ve ne zaman sizi bir düğme olacaktır bunu ayarlamak Farenizi bunu üzerine tarih gibi çok tıklama gün bir şey ve ne zaman yapacaksın bu kadar diyor ve en son şey gausian ve bir kutu, o eylem üzerinde tıklayın kutusunu tıklamanız yanındaki bulanıklık gerektiğini açılan kutu olacak gerekir Şimdi y bulunanlar ve histoty aracı fırça shure yapmak seçilir ve sonra ve pürüzsüz için tüm bu gibi olmalıdır yapılır istediğiniz cilt üzerinde git
ÖNCE

SONRA

Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar

İşlemci (ler):
stok AC dondurucu soğutmalı @ q6600 G0
Anakart:
gigabayt ep45 ds3r
RAM hafıza:
2GB DDR2 800
Grafik Kartı (ler):
4870 1GB
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
160gb 7200rpm IDE
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM kombo DVD + /-rw
Case / PSU:
modded + durumda w / 1kw ANTEC boyalı
Soğutma:
2 120mm fanlar 4 80mm fanlar ve HDD
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift gigabayt LAN
Monitör (ler):
24 "Acer
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 10 Ekim 2008, 14:14
Bağış Grubu

Büyük da 5 / 5
Old 10 Ekim 2008, 14:33
Bağış Grubu

Teşekkürler! didnt çok geçen seferki gibi bu bulanıklık? Eğer hala o eski Lady .... resim var LOL I wonder
Old 10 Ekim 2008, 14:36
Bağış Grubu

LMAO yaşlı bayan olarak eğer MS boya ile yapılan ediyorum baktım düzenlemek için, size yol boyunca bu güne geldim. Ama ben size kimlik daha gerçekçi bakmak için küçük bir leke bırakın.
Old 10 Ekim 2008, 14:37
Bağış Grubu

haha sayesinde çok kötü I dont yaşlı kadın bir daha var ..... Hala nasıl bu msn boya gibi prettttyy zor bir şey yaparsın bilmiyorduysanız
Reply

Register

Bookmarks
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından