![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu kılavuzda Çok OK nasıl yüzleşmek ve bu şekilde nasıl blemishes kaldırmak için göstereceğim I başlatmak için şeyler halklar dokunma size gösterir
1.) Ve ardından Photoshop için resmi açın J tuşuna basın ve bu şifa fırça aracı DUR Healing kalmadığını seçilir shure yapmak ve nwo Alt ve seçildiğinde ise hala hiçbir blemishes ve deri bir parça üzerinde Alt tıklayın tutarak sonra "üzerinde" ve blemishes boya sonra hepsi bu gibi olmalıdır gitti önce ![]() sonra ![]() Şimdi nasıl wrinkels bir çok kötü kullanmak birinin cilt kırışıklıkları gidermek için göstereceğim 1.) Açık filtre gitmek olduğunu pürüzsüz istediğiniz kişi> mavi fotoğraf> gausian bulanıklık ve yaklaşık 3 şimdi sağ üst 3 kutular ve bir ok ve ne zaman sizi bir düğme olacaktır bunu ayarlamak Farenizi bunu üzerine tarih gibi çok tıklama gün bir şey ve ne zaman yapacaksın bu kadar diyor ve en son şey gausian ve bir kutu, o eylem üzerinde tıklayın kutusunu tıklamanız yanındaki bulanıklık gerektiğini açılan kutu olacak gerekir Şimdi y bulunanlar ve histoty aracı fırça shure yapmak seçilir ve sonra ve pürüzsüz için tüm bu gibi olmalıdır yapılır istediğiniz cilt üzerinde git ÖNCE ![]() SONRA Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar
|
|
| |||
| |||
| Büyük da 5 / 5 |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler! didnt çok geçen seferki gibi bu bulanıklık? Eğer hala o eski Lady .... resim var LOL I wonder |
|
| |||
| |||
| LMAO yaşlı bayan olarak eğer MS boya ile yapılan ediyorum baktım düzenlemek için, size yol boyunca bu güne geldim. Ama ben size kimlik daha gerçekçi bakmak için küçük bir leke bırakın. |
|
| |||
| |||
| haha sayesinde çok kötü I dont yaşlı kadın bir daha var ..... Hala nasıl bu msn boya gibi prettttyy zor bir şey yaparsın bilmiyorduysanız |