менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Як позбутися від плям / згладжування шкіри

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 жовтня 2008, 13:02
Донор групи

ИТАК, в даному керівництві, я покажу вам, як доторкнутися до народів лицьовою стороною вгору, як і інше, що для початку я покажу вам, як видалити плями

1.) Відкрийте фотографію в Photoshop, а потім натисніть кнопку і J робити Shure, що інструмент Healing Brush обраний НЕ СТОП Зцілення, підбирається і Alt NWO преса і все ще утримуючи Alt натисніть на шматку шкіри без яких-небудь дефектів і потім "зафарбувати" плями і один раз всі вони пішли Ви повинні виглядати так
перш

після

Тепер я покажу вам, як згладити шкіру жорстокого хтось користується з великою кількістю wrinkels

1.) З фотографією людини, якого ви хотіли б гладкою відкрито йти на Filter> Blue> gausian Blur і встановіть його близько 3 зараз в правому верхньому куті з'явиться кнопка з 3 ящиками і стрілки і коли ви вставляєте миші над нею він повинен день що-небудь, як історія і клацніть по ній, і коли ви там буде спливаючому вікні і останнє, що він говорить, має бути gausian Blur і коробку поруч з ним позначте поле, потім натисніть дії над Тепер вона хітом у і зробити Shure історії нашої кисть вибрана, а потім перейти на шкірі потрібно гладка і коли ви зробили все це має виглядати наступним чином
ДО

ПІСЛЯ

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 10 жовтня 2008, 14:14
Донор групи

Велика робота 5 / 5
Old 10 жовтня 2008, 14:33
Донор групи

Спасибо!! Didn't Blur це занадто багато, як минулого разу? LOL Цікаво, якщо я до сих пір, що ПІК цієї старої дами ....
Old 10 жовтня 2008, 14:36
Донор групи

LMAO, що стара леді дивилася правити як якщо б ви зробили це з MS Paint, що ви приїхали великий шлях з тих пір. Але якщо я вам ID залишити трохи вади, щоб вона виглядала більш реалістично.
Old 10 жовтня 2008, 14:37
Донор групи

Haha завдяки дуже погано я Не маєте стару даму більше ..... Я до сих пір не знаю, як би ви зробити щось подібне в MS Paint, що буде жорсткий prettttyy
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.