![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ИТАК, в даному керівництві, я покажу вам, як доторкнутися до народів лицьовою стороною вгору, як і інше, що для початку я покажу вам, як видалити плями
1.) Відкрийте фотографію в Photoshop, а потім натисніть кнопку і J робити Shure, що інструмент Healing Brush обраний НЕ СТОП Зцілення, підбирається і Alt NWO преса і все ще утримуючи Alt натисніть на шматку шкіри без яких-небудь дефектів і потім "зафарбувати" плями і один раз всі вони пішли Ви повинні виглядати так перш ![]() після ![]() Тепер я покажу вам, як згладити шкіру жорстокого хтось користується з великою кількістю wrinkels 1.) З фотографією людини, якого ви хотіли б гладкою відкрито йти на Filter> Blue> gausian Blur і встановіть його близько 3 зараз в правому верхньому куті з'явиться кнопка з 3 ящиками і стрілки і коли ви вставляєте миші над нею він повинен день що-небудь, як історія і клацніть по ній, і коли ви там буде спливаючому вікні і останнє, що він говорить, має бути gausian Blur і коробку поруч з ним позначте поле, потім натисніть дії над Тепер вона хітом у і зробити Shure історії нашої кисть вибрана, а потім перейти на шкірі потрібно гладка і коли ви зробили все це має виглядати наступним чином ДО ![]() ПІСЛЯ Моя система: UBR комп'ютерні ігри
|
|
| |||
| |||
| Велика робота 5 / 5 |
|
| |||
| |||
| Спасибо!! Didn't Blur це занадто багато, як минулого разу? LOL Цікаво, якщо я до сих пір, що ПІК цієї старої дами .... |
|
| |||
| |||
| LMAO, що стара леді дивилася правити як якщо б ви зробили це з MS Paint, що ви приїхали великий шлях з тих пір. Але якщо я вам ID залишити трохи вади, щоб вона виглядала більш реалістично. |
|
| |||
| |||
| Haha завдяки дуже погано я Не маєте стару даму більше ..... Я до сих пір не знаю, як би ви зробити щось подібне в MS Paint, що буде жорсткий prettttyy |