![]() |
|
| |||
| |||
| Szia minden, kell egy kis segítség, ive keresett és keresett ismertetők a gimp, de még soha nem találkoztam egy explainung, hogyan változtassa meg a dolgokat a képen, például egy szem, im nem persze ha tudod csinálni gimp tud akárki azonban némi itt? |
|
| |||
| |||
| Csak olvastam, hogy újra és wasn't nagyon világos, mit értenek az volt, mint néhány photosshops akkor minipulate bármely részét, a kép tetszik, ive látott emberek inlarge és minimálisra csökkenti a szem orr ajkak stb csak rákattint a külön része a kép. Arra gondoltam, ha van olyan beépülő moduljai a gimp, amelyek lehetővé teszik e, vagy már van? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Akárki tud valami jó GIMP tutorials | stealthking | Multimédia és kodekek | 0 | 12. június 2009 03:12 |
| Bárki Gyártmány Ott Saját GIMP Brushes? | KanoakaVirus | Multimédia és kodekek | 6 | 29. március 2009 09:28 |
| Még egy GIMP Tut From Kano Csak * Windows * | KanoakaVirus | Multimédia és kodekek | 5 | 23. március 2009 16:36 |
| Manipulation "Liquify" A GIMP. | KanoakaVirus | Multimédia és kodekek | 8 | 2. november 2008 15:22 |
| Gimp Vitalap | evilfantasy | General Chat szoftver | 9 | 27. március 2008 20:42 |
| Téma eszközök | |
| |