kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Gimp 2,4?

Reply

Téma eszközök
Old Május 14 2008, 09:32
Donor Group

Default Gimp 2,4?

Szia minden, kell egy kis segítség, ive keresett és keresett ismertetők a gimp, de még soha nem találkoztam egy explainung, hogyan változtassa meg a dolgokat a képen, például egy szem, im nem persze ha tudod csinálni gimp tud akárki azonban némi itt?
Old Május 15 2008, 03:48
Donor Group

Default Gimp 2,4?

Csak olvastam, hogy újra és wasn't nagyon világos, mit értenek az volt, mint néhány photosshops akkor minipulate bármely részét, a kép tetszik, ive látott emberek inlarge és minimálisra csökkenti a szem orr ajkak stb csak rákattint a külön része a kép. Arra gondoltam, ha van olyan beépülő moduljai a gimp, amelyek lehetővé teszik e, vagy már van?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Akárki tud valami jó GIMP tutorials stealthking Multimédia és kodekek 0 12. június 2009 03:12
Bárki Gyártmány Ott Saját GIMP Brushes? KanoakaVirus Multimédia és kodekek 6 29. március 2009 09:28
Még egy GIMP Tut From Kano Csak * Windows * KanoakaVirus Multimédia és kodekek 5 23. március 2009 16:36
Manipulation "Liquify" A GIMP. KanoakaVirus Multimédia és kodekek 8 2. november 2008 15:22
Gimp Vitalap evilfantasy General Chat szoftver 9 27. március 2008 20:42
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.