![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Миналата година аз включи открит източник фото албум в моя сайт. Моята дигитална камера, с качеството, които избрах дава снимки, които са около 2MB по размер. За да се покажат тези в моя фотоалбум I намалява съотношение и размер на файла намаля малко, но качеството намалели значително. Когато видя други фото албуми, те успяват да имат добро качество, големи снимки, но файла размери са в KBS! Как се прави това? Как са те компресиране, като същевременно се запази качеството. Всеки вход ще бъде оценена |
|
| |||
| |||
| В какъв формат си спестявания в тях? Превръщането им към JPEG ще намали размера драстично. |
|
| |||
| |||
| Да те са JPEG. Когато те идват директно от моя фотоапарат са 2MB и 1728 х 2304. Бих искал да се намали размера и размер на файла, но се поддържа добро качество и съотношение |
|
| |||
| |||
| Здравейте приятели, Мисля, че когато ние го намалите измерение в същото разширение на боя четка например, качеството трябва да бъде по-добре и размер е по-малка го и преди. С уважение |
|
| |||
| |||
| Моят камерата запаметява снимки на един и същ начин. Ползвам MS Paint да се свие ги сваля. |
|
| |||
| |||
| Уважаеми Jezza, Също така да се намали размера, какво да кажем за снимка с принтирай екрана ключ и миналото му на MS боя. тя не е добра идея? ![]() С уважение, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Опитвам Microsft Powertoys Resizer.exe http://www.microsoft.com/windowsxp/D...powertoys.mspx Дясната страна на екрана, пет от дъното.
|
| |||
| |||
| Г-н ServerGuy, Това е добра програма, но тя работи само на Win XP. Не е там, че това е работа на спечелиш Vista?. Благодаря и отново за тази програма. С уважение, |
|
| |||
| |||
| Най-добрият безплатен фото оразмеряващата инструмент Имам използва, е GIMP. www.gimp.org GIMP включва всичко, платена за програмата прави. Само това е безплатно. |
|
| |||
| |||
| Това изглежда доста добре. http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm Gimp отнема малко опознаване.
__________________ serverguy |