![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Minulý rok jsem začleněna open source fotoalbum na mých webových stránkách. Moje digitální fotoaparát na kvalitu jsem poskytuje vybrané obrázky, které jsou zhruba ve velikosti 2 MB. Chcete-li zobrazit tyto mé fotoalbum I sníží poměr a velikost souboru se snížila trochu poklesla, ale velice kvalitní. Když jsem názor ostatních fotoalb, které spravují mít kvalitní velké fotografie, ale velikosti souborů jsou v kbs! Jak se dělají to? Jak jsou kompresi při zachování kvality. Jakýkoli vstup by ocenili |
|
| |||
| |||
| Jaký formát se vám úspora je v? Konverze je JPEG bude drasticky snížit velikost. |
|
| |||
| |||
| ano, jsou JPEG. Když přišel přímo z fotoaparátu jsou 2mb a 1728 x 2304. Chtěl bych snížit velikost a velikost souboru, ale udržovat dobrou kvalitu a poměr stran |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Myslím si, že když jsme je pokles rozměru na stejné prodloužení na malířské štětce například kvalita je lepší a velikost musí být menší, než je. S pozdravem |
|
| |||
| |||
| Můj fotoaparát ukládá fotografie stejným způsobem. I use MS Paint zmenšovat je. |
|
| |||
| |||
| Vážení Jezza, Také ke snížení velikosti, co s vytisknout snímek obrazovky a tlačítko minulosti na MS nátěrem. Není to dobrý nápad? ![]() S úctou, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Zkusit Microsft Powertoys Resizer.exe http://www.microsoft.com/windowsxp/D...powertoys.mspx Pravé straně obrazovky, pět ze dna.
|
| |||
| |||
| Pan ServerGuy, Je to dobrý program, ale to funguje pouze na Win XP. Není tam jiná, že je to práce na výhru Vista?. Děkuji a opět pro tento program. S úctou, |
|
| |||
| |||
| Nejlepší fotografie zdarma velikosti nástroj mám použít, je GIMP. www.gimp.org GIMP obsahuje vše, aby zaplatil za program dělá. Jen je to zdarma. |
|
| |||
| |||
| Tenhle vypadá docela dobře. http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm Gimp se trochu dostat zvyklí.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Několik rad na kvalitní PC, S | scooby180169 | Obecné Hardware Chat | 6 | 27.září 2009 17:03 |
| Jak změnit ikony pro soubory? Ne Typy souborů nebo složek, z nichž každý jednotlivý spis. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Operační systémy Windows | 1 | 26. července 2009 05:10 |
| Komprimací video souborů, aby se vešly na jeden DVD zachovat kvalitu? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimedia & Kodeky | 3 | 31. leden 2009 16:03 |
| Digitální "Re-Master" ing. software, VHS - PC - Dobrý souboru - DVD | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimedia & Kodeky | 0 | 25. listopadu 2008 11:33 |
| Kvalitních komponentů na prodej | Gazmondo | CJ Used Marketplace | 24 | 7. května 2008 14:27 |
| Thread Nástroje | |
| |