![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά, Πέρυσι ενσωματωθεί μια ανοικτή πηγή φωτογραφικό άλμπουμ στην ιστοσελίδα μου. Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με την ποιότητα έχω επιλέξει δίνει εικόνες που είναι περίπου στο μέγεθος 2MB. Για να εμφανιστούν σε αυτές τις φωτογραφίες μου θα μειωθεί ο λόγος και το μέγεθος αρχείου μειώθηκε λίγο, αλλά η ποιότητα μειώθηκε σημαντικά. Όταν δείτε άλλα άλμπουμ φωτογραφιών, που καταφέρνουν να έχουν καλή ποιότητα, τις μεγάλες φωτογραφίες, αλλά το αρχείο μεγέθη στο kbs! Πόσο κάνουν αυτά; Πώς είναι να συμπιέζεται, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα. Κάθε είσοδος θα εκτιμηθεί |
|
| |||
| |||
| Τι μορφή θα έχουν την εξοικονόμηση τους; Η μετατροπή τους σε JPEG, θα μειώσει δραστικά το μέγεθος. |
|
| |||
| |||
| Ναι, είναι JPEG. Όταν έρχονται κατευθείαν από κάμερα μου είναι 2MB και 1728 x 2304. Θα ήθελα να μειώσει το μέγεθος και το μέγεθος του αρχείου, αλλά και διατήρηση καλής ποιότητας λόγος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας Παιδιά, Νομίζω ότι όταν θα μειώσουν διάσταση με την ίδια σχετικά με την παράταση χρώματα βούρτσα για παράδειγμα, η ποιότητα πρέπει να είναι καλύτερη και το μέγεθος πρέπει να είναι μικρότερο πριν. Με εκτίμηση |
|
| |||
| |||
| Η κάμερα αποθηκεύει φωτογραφίες τον ίδιο τρόπο. Χρησιμοποιώ το MS Paint τους να συρρικνώνεται. |
|
| |||
| |||
| Αγαπητέ Jezza, Επίσης για να μειώσετε το μέγεθος, τι γίνεται με στιγμιότυπο με εκτύπωση οθόνη πλήκτρο παρελθόν και ότι τα κράτη μέλη σχετικά με μπογιά. έτσι δεν είναι καλή ιδέα; ![]() Με εκτίμηση, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Δοκιμάζω Microsft PowerToys Resizer.exe http://www.microsoft.com/windowsxp/D...powertoys.mspx Δεξιά από την οθόνη, πέντε από κάτω.
|
| |||
| |||
| Ο κ. ServerGuy, Είναι καλό πρόγραμμα, αλλά λειτουργεί μόνο για win xp. Δεν υπάρχει άλλη ότι το έργο της για να κερδίσει Vista;. Ευχαριστώ και πάλι για αυτό το πρόγραμμα. Με εκτίμηση, |
|
| |||
| |||
| Η καλύτερη φωτογραφία μεγέθους δωρεάν εργαλείο που χρησιμοποιείται είναι GIMP. www.gimp.org GIMP περιλαμβάνει τα πάντα που καταβάλλεται για ένα πρόγραμμα κάνει. Μόνο είναι δωρεάν. |
|
| |||
| |||
| Αυτό δείχνει μία πολύ καλή. http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm Gimp παίρνει λίγο για να συνηθίσει.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μερικές Συμβουλές σχετικά με τις καλές Pc, s | scooby180169 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 27 Σεπτέμβρη 2009 17:03 |
| Τρόπος αλλαγής Εικονίδια για αρχεία;! Δεν τύποι αρχείων ή φακέλων, κάθε αρχείου. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 26 Ιουλ 2009 05:10 |
| Η συμπίεση αρχείων βίντεο για να χωράει σε ένα DVD διατηρώντας την ποιότητα; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimedia & Codecs | 3 | 31 Ιαν 2009 16:03 |
| Ψηφιακή "Re-Master" σχετικά με το λογισμικό, VHS - PC - Καλή Αρχείο - DVD | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimedia & Codecs | 0 | 25 Νοε 2008 11:33 |
| Καλή ποιότητα συστατικών προς πώληση | Gazmondo | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 24 | 7η Μαΐου 2008 14:27 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |