![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Prošle godine sam ugraditi Open Source foto album u moju web lokaciju. Moj digitalni fotoaparat na kvalitetu sam odabrao daje slike koje su u grubo 2MB veličine. Za prikaz ove u mom foto album sam smanjio omjeru, a veličina datoteke je smanjen malo ali kvaliteta enormno opao. Kad sam drugi pogled foto albumi, oni uspevaju da imaju dobre kakvoće, ali je velika fotografija veličine datoteka su u kbs! Kako su oni to? Kako su oni compressing dok održavanju kvalitete. Bilo koji unos bi bilo poštovati |
|
| |||
| |||
| Koji format si ih spremite u? Pretvaramo ih u JPEG će smanjiti veličinu drastično. |
|
| |||
| |||
| Da su JPEG. Kad su došli ravno van moje kamere su 2MB i 1728 x 2304. Htjela bih smanjiti veličinu i veličinu datoteke, ali održavati dobre kvalitete i omjeru |
|
| |||
| |||
| Pozdrav momci, Mislim da kada se to smanjenje dimenzija na istoj produženje na boje kist na primjer, kvaliteta će biti bolje i veličina će biti manji ga prije. Yours sincerely |
|
| |||
| |||
| Moja kamera sprema fotografija na isti način. Koristim MS Paint prezati da ih dolje. |
|
| |||
| |||
| Dragi Jezza, Također na smanjenje veličine, što o hitac s print screen tipka i nekada na MS paint. nije to dobra ideja? ![]() Yours sincerely, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Pokušati Microsft Powertoys Resizer.exe http://www.microsoft.com/windowsxp/D...powertoys.mspx Desnoj strani ekrana, pet od dna.
|
| |||
| |||
| G. ServerGuy, To je dobar program, ali radi samo na win xp. Ne postoji drugi da je to raditi na win vista?. Opet hvala u za ovaj program. Yours sincerely, |
|
| |||
| |||
| Najbolji besplatni foto veličine alat Imam koristi se širit. www.gimp.org Širit obuhvaća sve ono što plaćeni za program radi. Samo je besplatno. |
|
| |||
| |||
| Ovo izgleda prilično dobro. http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm Širit traje malo uzimajući naviknut.
__________________ serverguy |