![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Tavaly én elfogadtak egy nyílt forráskódú albumra be a honlapján. Saját digitális fényképezőgép a minőségi Kiválasztottam ad képet, ami közel 2 MB méretű. Megjeleníteni ezeket az én albumra én csökkentette a képarány és a fájl mérete csökkent egy kicsit, de a minőség mértékben csökkent. Mikor láthatom más fotóalbumok, hogy sikerül jó minőségű, nagy méretű képeket, de a fájl mérete, mind a kbs! Hogy vannak ennek? Hogy vannak tömörítő miközben a minőséget. Minden bemeneti lenne méltányol |
|
| |||
| |||
| Milyen formátumban akarsz megtakarítás őket? Converting azokat JPEG csökkenti a méretét drasztikusan. |
|
| |||
| |||
| Igen ezek JPEG. Mikor jön egyenesen le a kamera azok 2MB és 1728 x 2304. Szeretnék csökkenteni méretét és fájl méretét, de jó minőségű és képarány |
|
| |||
| |||
| Hello Srácok, Úgy gondolom, hogy ha csökkentenék dimenzió ugyanolyan kiterjesztése az ecset például a jobb minőségű, és a mérete a kisebb előtt. Tisztelettel |
|
| |||
| |||
| Saját kamera elmenti a képeket ugyanúgy. I use MS Paint zsugorodni õket. |
|
| |||
| |||
| Kedves Jezza, Is csökkenti a méretet, mi a pillanatkép a print screen gombot, és azt a korábbi MS festék. nem jó ötlet? ![]() Tisztelettel: |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Próba Microsft PowerToys Resizer.exe http://www.microsoft.com/windowsxp/D...powertoys.mspx Jobb oldalon a képernyő, öt fel alján.
|
| |||
| |||
| Mr. ServerGuy, Jó program, de csak a Win XP. Nem létezik egy másik, hogy a munka győzelem vista?. Thank u ismét ezt a programot. Tisztelettel: |
|
| |||
| |||
| A legjobb ingyenes fénykép átméretezését eszköz már használt GIMP. www.gimp.org GIMP tartalmaz mindent, hogy a program nem fizetett. Csak ez ingyenes. |
|
| |||
| |||
| Ez egy nagyon jól néz ki. http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm Gimp vesz egy kicsit kezd használni.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Néhány tanács a jó minőségű PC, s | scooby180169 | Általános fémáru Chat | 6 | Szeptember 27, 2009 17:03 |
| How to Change ikon Files? Nem Fájltípusok és mappák, minden egyes fájl. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 1 | 26. július 2009 05:10 |
| Tömörítő videó fér egy DVD minőség megtartása? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimédia és kodekek | 3 | 31. január 2009 16:03 |
| Digitális "Re-Master" ING szoftver, VHS - PC - Jó File - DVD | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimédia és kodekek | 0 | 25. november 2008 11:33 |
| Jó minőségű alkatrészek az eladásra kínált | Gazmondo | CJ Használt Piactér | 24 | 7. május 2008 14:27 |
| Téma eszközök | |
| |