![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, בשנה שעברה אני Incorporated מקור פתוח אלבום תמונות לתוך האתר שלי. המצלמה הדיגיטלית שלי בבית הנבחרים איכות אני נותן תמונות שהן בערך בגודל 2MB. כדי להציג את אלבום תמונות שלי אני צמצמה את יחס הממדים ואת גודל הקובץ ירד קצת ירידה באיכות אבל מאוד מאוד. כאשר אני רואה תמונה אלבומים אחרים, הם מצליחים לקבל איכות טובה, אבל תמונות גדולות הקובץ הגדלים נמצאים kbs! איך הם עושים את זה? איך הם פחיסה תוך שמירה על איכות. כל קלט יהיה מוערך |
|
| |||
| |||
| איזה פורמט אתה שומר את אותם? המרת אותם JPEG תפחית את גודל drastically. |
|
| |||
| |||
| כן הם JPEG. כשהם מגיעים ישר ממני את המצלמה הם 2MB ו 1728 x 2304. אני רוצה להקטין גודל ואת גודל הקובץ אלא לשמור על איכות טובה ואת יחס הממדים |
|
| |||
| |||
| שלום חבר 'ה, אני חושב שכאשר אנו ירידה מימד זה באותו סיומת על מברשת צבע למשל, האיכות תהיה טובה יותר ואת גודל תהיה פחותה את זה לפני. שלכם בברכה |
|
| |||
| |||
| המצלמה שלי שומר את התמונות באותו אופן. אני משתמש ב-MS Paint כדי לצמק אותם. |
|
| |||
| |||
| Jezza יקרים, כמו כן, כדי להקטין את גודל, מה עם תמונת מצב המסך עם הדפס המפתח בעבר ב-MS זה צבע. היא לא רעיון טוב? ![]() שלכם בברכה, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
לנסות Microsft PowerToys Resizer.exe http://www.microsoft.com/windowsxp/D...powertoys.mspx היד בצד ימין של המסך, למעלה מ חמש התחתונה.
|
| |||
| |||
| מר ServerGuy, זוהי תוכנית טובה, אבל זה עובד רק על XP לנצח. לא האם יש אחרים שזה עובד על Vista לנצח?. שוב תודה U עבור תוכנית זו. שלכם בברכה, |
|
| |||
| |||
| הדרך הטובה ביותר חופשי תמונה גודל הכלי אני השתמשו היא GIMP. www.gimp.org GIMP כוללת הכל כי שילם עבור תוכנית האם. רק זה חינם. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |