![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Pagājušajā gadā es iekļauta atvērtā koda foto albums manā mājas lapā. Manu digitālo kameru kvalitāti, es izvēlējos rada attēli, kas ir apmēram 2MB lieluma. Lai parādītu šo manu foto albumu es samazināts aspekta attiecība, un faila lielums samazinājusies nedaudz, bet kvalitāte samazinājās ievērojami. Kad es Skatīt citus foto albumi, kurus tās pārvalda, ir laba kvalitāte, liela fotogrāfijas, bet failu izmērs ir kbs! Kā viņi to izdarīt? Kā tās saspiežot saglabājot kvalitāti. Jebkurš ieguldījums būtu jāvērtē |
|
| |||
| |||
| Kādā formātā jūs taupīšanu viņiem? Pārvēršot tās JPEG samazinās izmērs krasi. |
|
| |||
| |||
| jā tie ir JPEG. Kad viņi nāk tieši pie mana kamera tie 2MB un 1.728 x 2304. Es gribētu, lai samazinātu izmēru un faila lielumu, bet saglabāt labu kvalitāti un malu attiecība |
|
| |||
| |||
| Hello guys, Es domāju, ka tad, kad mēs to samazināt dimensijas pašu pagarinājumu uz paint brush piemēram, kvalitāte ir labāka un lielums ir mazākā līdz šim. Yours sincerely |
|
| |||
| |||
| Mana kamera saglabā fotogrāfijas vienādi. Es izmantoju MS Paint sarukt tos. |
|
| |||
| |||
| Dear Jezza, Arī samazinās, izmēru, ko par momentuzņēmums ar apdruku ekrāna taustiņu un iepriekš to MS paint. tas nav laba doma? ![]() Patiesā cieņā, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mēģinājums Microsft PowerToys Resizer.exe http://www.microsoft.com/windowsxp/D...powertoys.mspx Labajā pusē ekrāns, piecu augšu no apakšas.
|
| |||
| |||
| Mr ServerGuy, Tā ir laba programma, bet tas darbojas tikai uz win xp. Nav tur otru, ka tā darba Win Vista?. Thank u atkal šai programmai. Patiesā cieņā, |
|
| |||
| |||
| Labākais bezmaksas foto izmēru maiņas rīks man tiek izmantota GIMP. www.gimp.org GIMP ietver visu, kas samaksāta par programmu nav. Tikai tā ir bezmaksas. |
|
| |||
| |||
| Tas viens izskatās diezgan labi. http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm Gimp ņem mazliet arvien agrāk.
__________________ serverguy |