![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, W zeszłym roku włączone open source albumu fotograficznego na mojej stronie internetowej. Mój aparat cyfrowy na jakość i daje wybrane zdjęcia, które są mniej więcej wielkości 2MB. Aby wyświetlić te moje zdjęcie album ograniczonej proporcji i rozmiar pliku spadła nieco, ale jakość znacznie spadła. Kiedy zobacz inne albumy fotograficzne, które mogą mieć dobrą jakość, duże zdjęcia, ale rozmiary plików są w kbs! Jak oni robią to? Jak są one kompresji przy jednoczesnym zachowaniu wysokiej jakości. Każde wejście będzie doceniona |
|
| |||
| |||
| Co ty formatu zapisywania ich w? Konwersja do JPEG będzie drastycznie zmniejszyć rozmiar. |
|
| |||
| |||
| tak są JPEG. Jeżeli pochodzą prosto od mojego aparatu są 2MB i 1728 x 2304. Chciałbym, aby zmniejszyć rozmiar i rozmiar pliku, ale utrzymanie dobrej jakości i proporcji |
|
| |||
| |||
| Hello Guys, Myślę, że kiedy ją zmniejszyć wymiar jednocześnie rozszerzenie na pędzlem, na przykład jakość jest lepsza i rozmiar jest mniejszy to wcześniej. Z poważaniem |
|
| |||
| |||
| Moja kamera zapisuje zdjęcia w ten sam sposób. Używam MS Paint, aby je zmniejszać. |
|
| |||
| |||
| Drodzy Jezza, Ponadto, aby zmniejszyć rozmiar, co migawkę z klawisza Print Screen i to na ostatnich MS Paint. nie jest to dobry pomysł? ![]() Z poważaniem, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Próbować Microsft PowerToys Resizer.exe http://www.microsoft.com/windowsxp/D...powertoys.mspx Prawej stronie ekranu, pięć z dołu.
|
| |||
| |||
| Pan ServerGuy, To dobry program, ale działa tylko na Win XP. Czy nie istnieje inne, że prace nad wygrać Vista?. Thank u znów do tego programu. Z poważaniem, |
|
| |||
| |||
| Najlepsze zdjęcia rozmiaru bezpłatne narzędzie Użyłem jest GIMP. www.gimp.org GIMP zawiera wszystko, że nie zapłacił za program. Tylko to nic nie kosztuje. |
|
| |||
| |||
| To wygląda całkiem nieźle. http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm Gimp ma trochę zaczyna dawniej.
__________________ serverguy |