![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Anul trecut am încorporat un open source Album foto în site-ul meu. Meu aparat de fotografiat digital, la calitate-am selectat oferă imagini, care sunt aproximativ 2MB în dimensiune. Pentru a afişa în aceste meu album foto am redus de raport de aspect şi dimensiunea fişierului scăzut puţin, dar de calitate au scăzut enorm. Când l-am vedea alte albume foto, ei au reuşit să buna calitate, fotografii, dar de mare de fişiere de dimensiuni sunt în kbs! Cum fac asta? Cum sunt comprimare în timp ce menţinerea calităţii. Orice ar fi apreciat de intrare |
|
| |||
| |||
| Ce format ai economisire-i în? Conversia de a le JPEG va reduce drastic mărimea. |
|
| |||
| |||
| da sunt JPEG. Când au venit direct de pe camera mea sunt 2MB şi 1728 x 2304. Mi-ar plăcea, pentru a reduce mărimea şi dimensiunea fişierului, dar menţine bună calitate şi aspect ratio |
|
| |||
| |||
| Salut Baieti, Cred că atunci când ne-o dimensiune scădere, în acelaşi prelungire pe penel de exemplu, de calitate trebuie să fie mai bine şi de mărimea va fi mai mică, înainte de aceasta. Cu stimă |
|
| |||
| |||
| Meu de camera foto fotografii salvează în acelaşi mod. Eu folosesc MS Paint psihiatru pentru a-le jos. |
|
| |||
| |||
| Dragi Jezza, De asemenea, pentru a reduce mărimea, despre ceea ce instantaneu cu print screen-cheie şi a trecut-o pe MS vopsea. aceasta nu este o idee bună? ![]() Cu stimă, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Încerca Microsft Powertoys Resizer.exe http://www.microsoft.com/windowsxp/D...powertoys.mspx Partea dreapta a ecranului, de la cinci până jos.
|
| |||
| |||
| Dl ServerGuy, Este bine de program, dar numai cu privire la locul de muncă a cîştiga XP. Nu există un alt lucru care e pe win vista?. U mulţumim din nou pentru acest program. Cu stimă, |
|
| |||
| |||
| Cea mai bună fotografie liber redimensionare instrument am folosit este GIMP. www.gimp.org GIMP include tot ceea ce plătit pentru un program nu. Numai este gratuit. |
|
| |||
| |||
| Aceasta o arata destul de bine. http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm Gimp ia un pic de achiziţie utilizate pentru.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Marcaje |