![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Minulý rok som včleniť open source fotoalbum na mojich webových stránkach. Moja digitálny fotoaparát na kvalitu jsem poskytuje vybrané obrázky, ktoré sú zhruba vo veľkosti 2 MB. Ak chcete zobraziť tieto mojej fotoalbum I zníži pomer a veľkosť súboru sa znížila trochu klesla, ale veľmi kvalitné. Keď som názor ostatných fotoalbumov, ktoré spravujú mať kvalitné veľké fotografie, ale veľkosti súborov sú v kbs! Ako sa robia to? Ako sú kompresiu pri zachovaní kvality. Akýkoľvek vstup by ocenili |
|
| |||
| |||
| Aký formát sa vám úspora je v? Konverzia je JPEG bude drasticky znížiť veľkosť. |
|
| |||
| |||
| áno, sú JPEG. Keď prišiel priamo z fotoaparátu sú 2mb a 1728 x 2304. Chtěl bych znížiť veľkosť a veľkosť súboru, ale udržiavať dobrú kvalitu a pomer strán |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Myslím si, že keď sme je pokles rozmeru na rovnakej predĺžení na maliarske štetce napríklad kvalita je lepší a veľkosť musí byť menší, ako je. S pozdravom |
|
| |||
| |||
| Môj fotoaparát ukladá fotografie rovnakým spôsobom. I use MS Paint zmenšovať je. |
|
| |||
| |||
| Vážení Jezza, Tiež k zníženiu veľkosti, čo s vytlačiť snímku obrazovky a tlačidlo minulosti na MS náterom. Nie je to dobrý nápad? ![]() S úctou, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Skúsiť Microsft PowerToys Resizer.exe http://www.microsoft.com/windowsxp/D...powertoys.mspx Pravej strane obrazovky, päť zo dna.
|
| |||
| |||
| Pán ServerGuy, Je to dobrý program, ale to funguje len na Win XP. Nie je tam iná, že je to práca na výhru Vista?. Děkuji a opäť pre tento program. S úctou, |
|
| |||
| |||
| Najlepšie fotografie zdarma veľkosti nástroj mám použiť, je GIMP. www.gimp.org GIMP obsahuje všetko, aby zaplatil za program robí. Len je to zadarmo. |
|
| |||
| |||
| Tento vyzerá docela dobre. http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm Gimp sa trochu dostať zvyknutí.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Niekoľko rád na kvalitné PC, S | scooby180169 | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 27.září 2009 17:03 |
| Ako zmeniť ikony pre súbory? Nie Typy súborov alebo zložiek, z ktorých každý jednotlivý spis. | 4D (Ford (Ford) Ollie | Operačné systémy Windows | 1 | 26. júla 2009 05:10 |
| Komprimáciou video súborov, aby sa zmestili na jeden DVD zachovať kvalitu? | 4D (Ford (Ford) Ollie | Multimedia & Kodeky | 3 | 31. január 2009 16:03 |
| Digitálne "Re-Master" ing softvér, VHS - PC - Dobrý súboru - DVD | 4D (Ford (Ford) Ollie | Multimedia & Kodeky | 0 | 25. novembra 2008 11:33 |
| Kvalitných komponentov na predaj | Gazmondo | CJ Used Marketplace | 24 | 7. mája 2008 14:27 |
| Thread Tools | |
| |