![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Прошле године сам уградити Опен Соурце фото албум у моју веб локацију. Мој дигитални фотоапарат на квалитет сам одабрао даје слике које су у грубо 2МБ величине. За преглед ове у мом фото албум сам смањио омјеру, а величина датотеке је смањен мало али квалитет енормно опао. Кад сам други поглед фото албуми, они успевају да имају добре квалитета, али је велика фотографија величине датотека су у кбс! Како су они то? Како су они цомпрессинг док одржавању квалитета. Било који унос би било поштовати |
|
| |||
| |||
| Који формат си их сачувајте у? Претварамо их у ЈПЕГ ће смањити величину драстично. |
|
| |||
| |||
| Да су ЈПЕГ. Кад су дошли равно ван моје камере су 2МБ и 1728 кс 2304. Хтела бих смањити величину и величину датотеке, али одржавати добре квалитета и омјеру |
|
| |||
| |||
| Поздрав момци, Мислим да када се то смањење димензија на истој продужење на боје Млазницу на пример, квалитет ће бити боље и величина ће бити мањи га пре. Ыоурс синцерелы |
|
| |||
| |||
| Моја камера спрема фотографија на исти начин. Користим МС Паинт презати да их доле. |
|
| |||
| |||
| Драги Језза, Такође на смањење величине, што о хитац са принт сцреен тастер и некада на МС паинт. није то добра идеја? ![]() Ыоурс синцерелы, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Покушати Мицросфт Поуертоыс Ресизер.ексе хттп://ууу.мицрософт.цом/уиндоусксп/Д...поуертоыс.мспкс Десној страни екрана, пет од дна.
|
| |||
| |||
| Г. СерверГуы, То је добар програм, али ради само на уин ксп. Не постоји други да је то радити на уин виста?. Опет хвала у за овај програм. Ыоурс синцерелы, |
|
| |||
| |||
| Најбољи бесплатни фото величине алат Имам користи се ширити. ууу.гимп.орг Ширити обухвата све оно што плаћени за програм ради. Само је бесплатно. |
|
| |||
| |||
| Ово изгледа прилично добро. хттп://ууу.фастстоне.орг/ФСРесизерДетаил.хтм Ширити траје мало узимајући навикнут.
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неки савет за квалитетне ПЦ, е | сцообы180169 | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 27. Јул 2009 17:03 |
| Како за пресвући икона за датотеке? Није Врсте датотека или фасцикле, сваки појединац Филе. | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 26. јула 2009 05:10 |
| Цомпрессинг видеодатотеку да стане на један ДВД задржавши квалитет? | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Мултимедија и кодеци | 3 | 31 јануар 2009 16:03 |
| Дигитални "Ре-Мастер" инг софтуаре, ВХС - ПЦ - Добро Филе - ДВД | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Мултимедија и кодеци | 0 | 25 новембар 2008 11:33 |
| Квалитетних компоненти за продају | Газмондо | ЦЈ Усед Маркетплаце | 24 | 7 мај 2008 14:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |