![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Geçen yıl benim sitenize entegre, açık kaynaklı bir fotoğraf albümü dahil. Ben seçtiğiniz kalitede Benim dijital kamera ile yaklaşık 2 MB boyutunda olan fotoğraf verir. Benim fotoğraf albümü I en boy oranı ve dosya boyutu azaltılmış bu görüntülemek için azalmıştır ancak küçük kalitesi büyük ölçüde azalmıştır. Ben başka bir fotoğraf albümleri görüntülemek, bunlar dosya büyüklüğü KBS in kaliteli, büyük fotoğraf var ama yönetmek! Nasıl böyle yapıyorsun? Süre kalitesini korurken nasıl sıkıştırarak vardır. Herhangi bir girişi mutluluk duyacağız |
|
| |||
| |||
| Ne biçim olarak kaydedersin? JPEG onları dönüştürme boyutunu büyük ölçüde azaltır. |
|
| |||
| |||
| evet onlar JPEG vardır. Onlar düz benim fotografları onlar 2MB ve 1728 x 2304 olan gelir. Ben boyutunu azaltmak ve dosya boyutunu, fakat bakımı iyi kalite ve en-boy oranı istiyorum |
|
| |||
| |||
| Merhaba Çocuklar, O zaman örneğin boya fırçası, aynı uzantısı da, kalite ve büyüklüğü daha önce daha az olacaktır iyi olacaktır boyutu bu düşüş var. Saygılarımla |
|
| |||
| |||
| Benim kamera fotoğrafları aynı şekilde kaydeder. Onları aşağı küçültelim MS Paint kullanın. |
|
| |||
| |||
| Sevgili Jezza, Ayrıca Print Screen tuşuna ve anlık ne boyutunu azaltmak için MS boya üzerine son. değil bu iyi bir fikir? ![]() Saygılarımla, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Denemek Microsft Powertoys Resizer.exe http://www.microsoft.com/windowsxp/D...powertoys.mspx Ekranın sağ tarafında, beş yukarı altından.
|
| |||
| |||
| Bay ServerGuy, Bu program, ama sadece çalışma XP kazanmak. Değil bir bu manzara kazanmak çalışan diğer mı?. Bu program için thank u. Saygılarımla, |
|
| |||
| |||
| En iyi ücretsiz fotoğraf Ben kullandığınız araç boyutlandırma GIMP'in olduğunu. www.gimp.org GIMP'de bir program için para gibi her şeyi içerir. Sadece ücretsiz. |
|
| |||
| |||
| Bu oldukça iyi görünüyor. http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm Gimp için kullanılan almanın biraz alır.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |