![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Минулого року я включив відкрита альбомі фото джерело в мій особистий сайт. Мій цифрової камери на якість я вибрав дає картинок, які грубо 2MB в розмірах. Щоб переглянути ці фотографії в моєму альбомі я зменшив пропорцій і розміру файлу трохи зменшилася, але якість знизилася у величезній мірі. Коли я переглянути інші фотоальбоми, їм вдається мати гарну якість фотографій, але і великого розміру файлу в кбіт! Як вони це роблять? Як вони стиснення при збереженні якості. Будь-який введення б оцінив |
|
| |||
| |||
| У якому форматі ви збереженні їх? Їх перетворення в JPEG дозволить скоротити розміри кардинально. |
|
| |||
| |||
| Та вони JPEG. Коли вони приходять ході моєї камері вони 2MB і 1728 х 2304. Я хотів би, щоб скоротити розмір і розмір файлу, але зберігають гарна якість і пропорції |
|
| |||
| |||
| Привіт Хлопці, Я думаю, що коли ми її зниження розмірності же розширенням, на кисть, наприклад, якість повинна бути краще і розміру повинна бути менше її раніше. З повагою |
|
| |||
| |||
| Моя камера зберігає фотографії таким же чином. Я використовую MS Paint, щоб зменшити їх. |
|
| |||
| |||
| Шановні Jezza, Крім того, для зменшення розміру, що про друк знімків з екрану ключ і повз неї на фарбі MS. Хіба це не гарна ідея? ![]() З повагою, |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Намагатися Microsft Powertoys Resizer.exe http://www.microsoft.com/windowsxp/D...powertoys.mspx З правого боку екрану, від п'яти до дна.
|
| |||
| |||
| Г-н ServerGuy, Це гарна програма, але вона працює тільки на Win XP. Чи немає іншого, що це робота на Win Vista?. Thank U знову цю програму. З повагою, |
|
| |||
| |||
| Кращі Вільний зміни розміру інструменту я використав це GIMP. www.gimp.org GIMP включає в себе все, що сплачені робить програма. Тільки це безкоштовно. |
|
| |||
| |||
|
__________________ serverguy |