![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всъщност, като просто играч наоколо с тази програма, аз мисля, че е страхотно! Тя може да конвертира цял партиди от снимки и не всички сортове неща за тях - автоматично. Препоръчвам ви да я, особено ако имате много снимки от камерата да конвертирате. Свалих преносимото версия, така че можете да опитате, без да го инсталирате.
|
| |||
| |||
| Faststone е един от най-добрите. |
|
| |||
| |||
| И неговото свободно ![]() Не мога да повярвам, че не са намерени го преди.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, Наистина благодаря, аз ще се опитаме тях и кажи u. С най-добри пожелания |
|
| |||
| |||
| Няма проблеми.
|
| |||
| |||
| Здравейте отново, Съжалявам за закъснението, както и да получа добри резултати. Благодаря за твоята помага Ел-Tantawy |
|
| |||
| |||
| Каква програма ще свърши използвате? Радвам се, че сте намерили решение.
|
| |||
| |||
| Г-н Serverguy Извинете ме за моето бедни разяснения, използвам три часа програми за увеличаване / намаляване на размера на снимката, както е посочено по-долу: 1вия PROG. е "Image Resizer Power играчка" и resizes да се поберат 640X470, 800x600, 1024X768 и 240X320 екран. 2рото PROG. е "МС боя", с участък и веревен инструмент, когато се намали размера на разделителната способност на изображението е по-добре за разлика от когато се увеличи размера. 3тият PROG. е "Adobe Photoshop" с размер на изображението в Image меню, можете да се определят размерите и пиксел тук размер в момента, Вие получавате по-добри резултати. С уважение, Ел-Tantawy |