![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlastně mají jen hrál asi s tímto programem, myslím, že to je úžasné! Je možné převést celou sérií fotografií a udělat celou řadu věcí, které jim - automaticky. Doporučuji vám si to vyzkoušet, a to zejména, pokud máte spoustu fotografií z fotoaparátu převést. I stáhli přenosná verze, takže si můžete vyzkoušet bez instalace.
|
| |||
| |||
| Faststone je jedním z nejlepších. |
|
| |||
| |||
| A jejich volného ![]() Nemůžu uvěřit, že jsem nenalezl jej předtím.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Fakt díky, uvidíme zkuste jim říct a u. S pozdravem |
|
| |||
| |||
| Žádné problémy.
|
| |||
| |||
| Zdravím ještě jednou, Omlouváme se za zpoždění, a mám dobré výsledky. Děkujeme za váš pomáhá El-Tantawy |
|
| |||
| |||
| Jaký program jste skončili používáte? Jsem rád, že jste si našli řešení.
|
| |||
| |||
| Pan Serverguy Omluvte mě na můj ubohý vysvětlení, mohu použít tři programy na zvýšení / snížení velikosti fotografie, jak je uvedeno níže: 1. prog. je "Image Resizer Power hračky", a to Resizes vybavit 640X470, 800x600, 1024X768 a 240x320 obrazovce. 2. prog. je "MS malovat" se protáhnout a šikmo nástroj, kdy jsem se sníží velikost obrazu rozlišení je lepší, když jsem na rozdíl od jeho zvětšení. 3. prog. je "Adobe Photoshop" s Image Velikost obrazu v menu, můžete určit pixelové rozměry a velikost dokumentu v době, kdy budete mít lepší výsledky. S úctou, El-Tantawy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Několik rad na kvalitní PC, S | scooby180169 | Obecné Hardware Chat | 6 | 27.září 2009 17:03 |
| Jak změnit ikony pro soubory? Ne Typy souborů nebo složek, z nichž každý jednotlivý spis. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Operační systémy Windows | 1 | 26. července 2009 05:10 |
| Komprimací video souborů, aby se vešly na jeden DVD zachovat kvalitu? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimedia & Kodeky | 3 | 31. leden 2009 16:03 |
| Digitální "Re-Master" ing. software, VHS - PC - Dobrý souboru - DVD | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimedia & Kodeky | 0 | 25. listopadu 2008 11:33 |
| Kvalitních komponentů na prodej | Gazmondo | CJ Used Marketplace | 24 | 7. května 2008 14:27 |
| Thread Nástroje | |
| |