![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Στην πραγματικότητα, έχοντας μόνο έπαιξε με αυτό το πρόγραμμα, θεωρώ ότι είναι φοβερό! Μπορεί να μετατρέψει ολόκληρη παρτίδες φωτογραφίες και να κάνουμε οτιδήποτε για να τους - αυτόματα. Σας συνιστώ να το δοκιμάσετε, ειδικά αν έχετε πολλές φωτογραφίες από μια κάμερα για να μετατρέψετε. Θα κατεβάσει τη φορητή έκδοση, έτσι ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς να την εγκαταστήσετε.
|
| |||
| |||
| Faststone είναι ένα από τα καλύτερα. |
|
| |||
| |||
| Και η ελεύθερη ![]() Δεν μπορώ να το πιστεύω ότι δεν έχουν βρεθεί πριν.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Γεια Παιδιά, Αλήθεια χάρη, εγώ θα προσπαθήσω να πω και u. Με τις καλύτερες ευχές |
|
| |||
| |||
| Δεν προβλήματα.
|
| |||
| |||
| Γεια σας και πάλι, Συγγνώμη για την καθυστέρηση, και να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ για τα δικά σας βοηθά El-Tantawy |
|
| |||
| |||
| Τι σας έκανε πρόγραμμα καταλήγουν με τη χρήση; Χαίρομαι που σας βρήκε λύση.
|
| |||
| |||
| Ο κ. Serverguy Συγγνώμη για κακή μου διευκρίνιση, χρησιμοποιώ τρία προγράμματα για την αύξηση / μείωση του μεγέθους της φωτογραφίας, όπως αναφέρεται παρακάτω: 1η prog. είναι "Image Resizer Power παιχνίδι" και το μέγεθος για να χωράει 640X470, 800X600, 1024X768 και 240x320 οθόνη. 2ο prog. είναι "MS χρώματα" με επιμήκυνση και λοξότης εργαλείο, όταν θα μειωθεί το μέγεθος της εικόνας του ψηφίσματος είναι καλύτερη αντίθεση όταν αυξηθεί το μέγεθος. 3ο prog. είναι "Adobe Photoshop" με εικόνας Μέγεθος εικόνας στο μενού, μπορείτε να καθορίσετε τις διαστάσεις pixel και το μέγεθος εγγράφου κατά τη στιγμή έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Με εκτίμηση, El-Tantawy |