![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zapravo, nakon što je samo oko igrao s tim program, mislim da je Awesome! Ona može pretvoriti cijele skupine fotografija i učiniti štošta da ih - automatski. Ja vam preporučujem probati, pogotovo ako imate puno fotografija s fotoaparata pretvoriti. Ja se skinuti portable verziju, tako da možete probati Internet bez instalirate ga.
|
| |||
| |||
| Faststone je jedna od najboljih. |
|
| |||
| |||
| I slobodnih ![]() Ne mogu vjerovati Ja sam ga prije nije pronađen.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hej momački, Stvarno hvala, pokušat ću im kazati i u. Srdačan pozdrav |
|
| |||
| |||
| Nema problema.
|
| |||
| |||
| Halo opet, Ispričavamo se zbog kašnjenja, i ja dobili dobre rezultate. Hvala za tvoj pomaže El-Tantawy |
|
| |||
| |||
| Koji program si zavrssiti koristite? Glad ste pronašli rješenje.
|
| |||
| |||
| G. Serverguy Oprostite za moj siromašan pojašnjenja, tri li koristiti programe za povećanje / smanjenje fotografiju veličine kao spominje u nastavku: 1. PROG. je "Image Resizer Power igračka" i to resizes da stane 640X470, 800X600, 240X320 i 1024X768 ekrana. 2. PROG. je "MS paint" s protežu i izvitopereni alat, kad sam smanjite veličinu slike u rezoluciji biće bolje kad sam za razliku od povećanja veličine. 3. PROG. je "Adobe Photoshop" s Image Size Image u izborniku, možete odrediti piksela dimenzija i veličina dokumenta u vrijeme dobili bolje rezultate. Yours sincerely, El-Tantawy |