![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Valójában, mivel éppen játszott körül, hogy program, azt hiszem, ez fantasztikus! Meg tudja alakítani az egész tételen képeket, de minden olyan dolog, hogy őket - automatikusan. Azt javaslom, próbálja ki, különösen, ha van egy csomó fotó a kamerát váltani. Letöltöttem a hordozható változat, így próbálja ki, anélkül, hogy a telepítés.
|
| |||
| |||
| Faststone az egyik legjobb. |
|
| |||
| |||
| És szabad ![]() Nem tudom elhinni, hogy én nem találtam rá.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hey Guys, Igazán köszönöm, megpróbálom, és mondd meg u. Üdvözlettel |
|
| |||
| |||
| Nem probléma.
|
| |||
| |||
| Hello újra Elnézést a késedelemért, és jó eredményeket hozott. Köszönjük, hogy segít a tiéd El-Tantawy |
|
| |||
| |||
| Milyen program ugye ki használ? Örülök, találtam egy megoldást.
|
| |||
| |||
| Mr. Serverguy Bocsáss meg szegény pontosítást használom három programok növekedése / csökkenése a képen, mint az alább említett: 1. prog. az "Image Resizer Power játék", és akkor átméretezi, hogy illeszkedjen 640X470, 800X600, 1024X768 és 240x320 képernyőn. 2. prog. az "MS paint" a stretch és döntse eszközt, ha csökkenti a kép méretét a felbontás, hogy jobban ellentétben, amikor méretének növelése. 3. prog. az "Adobe Photoshop" a kép mérete a kép menüben meg a pixel méreteit és a dokumentum méretét, amikor a jobb eredményeket. Tisztelettel: El-Tantawy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Néhány tanács a jó minőségű PC, s | scooby180169 | Általános fémáru Chat | 6 | Szeptember 27, 2009 17:03 |
| How to Change ikon Files? Nem Fájltípusok és mappák, minden egyes fájl. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 1 | 26. július 2009 05:10 |
| Tömörítő videó fér egy DVD minőség megtartása? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimédia és kodekek | 3 | 31. január 2009 16:03 |
| Digitális "Re-Master" ING szoftver, VHS - PC - Jó File - DVD | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimédia és kodekek | 0 | 25. november 2008 11:33 |
| Jó minőségű alkatrészek az eladásra kínált | Gazmondo | CJ Használt Piactér | 24 | 7. május 2008 14:27 |
| Téma eszközök | |
| |