![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesą sakant, ką tik grojo su ta programa, manau, kad yra awesome! Jis gali konvertuoti visas partijas nuotraukas ir padaryti visų daiktų rūšių jų - automatiškai. Mes rekomenduojame Jums išbandyti, ypač, jei turite daug nuotraukų iš fotoaparato konvertuoti. I downloaded portable versija, todėl galite bandyti ją be diegiant.
|
| |||
| |||
| FastStone yra vienas iš geriausių. |
|
| |||
| |||
| Ir kainuoja ![]() Aš negaliu patikėti, kad aš ne atrodė anksčiau.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Tikrai Thanks, I'll try jiems ir pasakykite u. Nuoširdžiausi linkėjimai |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų.
|
| |||
| |||
| Sveiki dar kartą, Atsiprašau už vėlavimą, ir gaunu gerus rezultatus. Ačiū už Jūsų padeda El-Tantawy |
|
| |||
| |||
| Kokia programa tu galų gale naudojate? Džiaugiamės, kad jūs radote sprendimą.
|
| |||
| |||
| P. Serverguy Atleiskit už mano prasta paaiškinti, aš naudoju tris programas, padidinti / sumažinti nuotraukos dydį, kaip nurodyta toliau: 1. prog. yra "Image Resizer Power žaislas" ir ji didinama, kad tilptų 640X470, 800x600, 1024x768, 240x320 ekraną. 2. prog. yra "MS Paint" su tempimo ir nerijos priemonė, kai sumažėja vaizdo dydį rezoliucija yra geriau, kai skirtingai man padidinti dydį. 3. prog. yra "Adobe Photoshop" su vaizdo dydį Vaizdas meniu galite nustatyti pikselių matmenys ir dokumento dydis tuo metu, gausite geresnius rezultatus. Pagarbiai El-Tantawy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kai kurie geros kokybės Pc Patarimai, S | scooby180169 | General Hardware Chat | 6 | 27 rugsėjis 2009 17:03 |
| Kaip pakeisti piktogramą failus?! Ne failų tipai arba aplankai Kiekvienoje atskiroje byloje. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows "operacinės sistemos | 1 | 26 liepa 2009 05:10 |
| Suspaudžiant vaizdo failą, kad tilptų į vieną DVD išsaugant kokybę? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimedia & Codecs | 3 | 31 sausis 2009 16:03 |
| Digital Re-Master ", Ing įranga, VHS - PC - Gera File - DVD | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimedia & Codecs | 0 | Lapkritis 25, 2008 11:33 |
| Geros kokybės komponentai pardavimui | Gazmondo | CJ Naudoti prekyvietė | 24 | 7 gegužė 2008 14:27 |
| Temos įrankiai | |
| |