![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiešām, kam tikko bija apmēram ar šo programmu, es domāju, ka ir awesome! To var pārvērst visu partiju fotogrāfijas un darīt visu lietas veidu viņiem - automātiski. Es ieteiktu jums izmēģināt to, īpaši, ja jums ir daudz fotogrāfijas no kameru convert. Es lejupielādēt portatīvo versiju, lai jūs varētu mēģināt bez instalējot.
|
| |||
| |||
| Faststone ir viens no labākajiem. |
|
| |||
| |||
| Un tā bez ![]() Es nespēju noticēt, man nav atrasts līdz šim.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Tiešām paldies, es mēģināšu tos un pastāstīt u. Ar laba vēlējumiem |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu.
|
| |||
| |||
| Hello again, Atvainojiet par kavēšanos, un man labus rezultātus. Paldies par jūsu palīdzību El-Tantawy |
|
| |||
| |||
| Kādas programmas jūs beigās lietojat? Priecīgs jums atrast risinājumu.
|
| |||
| |||
| Mr Serverguy Atvainojiet mani, manu nabaga skaidrojumu, es varu izmantot trīs programmām pieaugums / samazinājums foto izmērs, kā minēts turpmāk: 1. Prog. ir "Image Resizer Power rotaļlieta", un tas maina lielumu, lai ietilptu 640X470, 800x600, 1024x768, un 240x320 ekrāna. 2. Prog. ir "MS paint" ar stiept un šķībs līdzekli, kad es samazināt attēla izmēru izšķirtspēja ir labāka pretēji, kad es palielināt izmēru. 3. Prog. ir "Adobe Photoshop" ar attēla lielumu Attēla izvēlnē, Jūs varat noteikt pikseļu izmēriem un dokumentu lielumu laikā Jums labākus rezultātus. Patiesā cieņā, El-Tantawy |