![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Właściwie, po prostu zagrał wokół tego programu, I think it is awesome! Może konwertować całe partie zdjęcia i robić różnego rodzaju rzeczy dla nich - automatycznie. Polecam Ci spróbować, zwłaszcza jeśli masz dużo zdjęć z aparatu do konwersji. Ściągnąłem w wersji portable, więc możesz spróbować bez instalowania go.
|
| |||
| |||
| Faststone jest jednym z najlepszych. |
|
| |||
| |||
| I swobodnego ![]() I can't believe I nie znaleziono go przed.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hey Guys, Really thanks, I'll try im i powiedz u. Z pozdrowieniami |
|
| |||
| |||
| Bez problemów.
|
| |||
| |||
| Hello again, Przepraszamy za opóźnienie i uzyskać dobre wyniki. Dziękujemy za Twój pomaga El-Tantawy |
|
| |||
| |||
| Co pan koniec programu za pomocą? Cieszę się, że znaleziono rozwiązanie.
|
| |||
| |||
| Pan Serverguy Przepraszam za moje biedne wyjaśnienia, mogę używać trzech programów zwiększenie / zmniejszenie rozmiaru zdjęcia, o których mowa poniżej: 1-cia prog. jest "Image Resizer Power zabawka" i rozmiar pasuje do 640X470, 800x600, 240x320 i 1024X768 ekranie. 2-ga prog. jest "MS Paint" z odcinka i Pochylić narzędziem, kiedy zmniejszyć rozmiar obrazu w rozdzielczości są lepsze odróżnieniu kiedy wzrost wielkości. 3-cia prog. to "Adobe Photoshop" z obrazu Rozmiar obrazu w menu, można określić rozmiary pikseli oraz rozmiar dokumentu w momencie uzyskania lepszych wyników. Z poważaniem, El-Tantawy |