![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De fapt, având în jurul a jucat doar cu acel program, cred ca este minunat!! Se poate converti întregul lot de fotografii şi fac tot felul de lucruri pentru a le - în mod automat. Nu vă recomandăm să-l încercaţi, mai ales dacă aveţi o mulţime de fotografii de la un aparat de fotografiat pentru a converti. Am descarcat de pe portabil versiune, astfel încât să puteţi încerca fără ao instala.
|
| |||
| |||
| Faststone este unul dintre cele mai bune. |
|
| |||
| |||
| Şi său liber ![]() Nu pot să cred că nu am găsit-o înainte.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hey Guys, Serios mersi, voi incerca si spune-le u. Toate cele bune |
|
| |||
| |||
| Nu probleme.
|
| |||
| |||
| Bună ziua, din nou, Ne pare rău pentru întârziere, şi I a lua un bun rezultat. Mulţumiri pentru al tău ajută El-Tantawy |
|
| |||
| |||
| Ce program ai ajunge folosind? Mă bucur că ai găsit o soluţie.
|
| |||
| |||
| Dl Serverguy Scuzati-ma pentru săraci clarification mea, am utiliza trei programe pentru a creşte / scade de fotografie mărime după cum sa menţionat de mai jos: 1st prog. este "Image Resizer Power jucărie" şi-l resizes pentru a se potrivi 640X470, 800x600, 1024X768 şi 240x320 ecran. 2a prog. este "MS vopsea" cu stretch oblic instrument şi, când am micşora dimensiunea imaginii de rezoluţie a fi mai bine, spre deosebire de când am mări. 3a prog. este "Adobe Photoshop" cu Image Size Image în meniu, puteţi determina pixel dimensiuni şi documentul dimensiunea la timp ai rezultate mai bune. Cu stimă, El-Tantawy |