![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vlastne majú len hrál asi s týmto programom, myslím, že to je úžasné! Je možné previesť celú sériou fotografií a urobiť celý rad vecí, ktoré im - automaticky. Odporúčam vám si to vyskúšať, a to najmä, ak máte veľa fotografií z fotoaparátu previesť. I prevzali prenosná verzia, takže si môžete vyskúšať bez inštalácie.
|
| |||
| |||
| FastStone je jedným z najlepších. |
|
| |||
| |||
| A ich voľného ![]() Nemôžem uveriť, že som nenašiel ho predtým.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Fakt vďaka, uvidíme skúste im povedať a u. S pozdravom |
|
| |||
| |||
| Žiadne problémy.
|
| |||
| |||
| Zdravím ešte raz, Ospravedlňujeme sa za meškanie, a mám dobré výsledky. Ďakujeme za váš pomáha El-Tantawy |
|
| |||
| |||
| Aký program ste skončili používate? Som rád, že ste si našli riešenie.
|
| |||
| |||
| Pán Serverguy Ospravedlòte ma na môj ubohý vysvetlenie, môžem použiť tri programy na zvýšenie / zníženie veľkosti fotografie, ako je uvedené nižšie: 1. prog. je "Image Resizer Power hračky", a to Resizes vybaviť 640X470, 800x600, 1024X768 a 240x320 obrazovke. 2. prog. je "MS maľovať" sa pretiahnuť a šikmo nástroj, keď som sa zníži veľkosť obrazu rozlíšenie je lepšie, keď som na rozdiel od jeho zväčšenie. 3. prog. je "Adobe Photoshop" s Image Veľkosť obrazu v menu, môžete určiť pixelové rozmery a veľkosť dokumentu v čase, keď budete mať lepšie výsledky. S úctou, El-Tantawy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Niekoľko rád na kvalitné PC, S | scooby180169 | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 27.září 2009 17:03 |
| Ako zmeniť ikony pre súbory? Nie Typy súborov alebo zložiek, z ktorých každý jednotlivý spis. | 4D (Ford (Ford) Ollie | Operačné systémy Windows | 1 | 26. júla 2009 05:10 |
| Komprimáciou video súborov, aby sa zmestili na jeden DVD zachovať kvalitu? | 4D (Ford (Ford) Ollie | Multimedia & Kodeky | 3 | 31. január 2009 16:03 |
| Digitálne "Re-Master" ing softvér, VHS - PC - Dobrý súboru - DVD | 4D (Ford (Ford) Ollie | Multimedia & Kodeky | 0 | 25. novembra 2008 11:33 |
| Kvalitných komponentov na predaj | Gazmondo | CJ Used Marketplace | 24 | 7. mája 2008 14:27 |
| Thread Tools | |
| |