![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Заправо, након што је само око играо са тим програм, мислим да је Ауесоме! Она може претворити целе групе фотографија и учинити штошта да их - аутоматски. Ја вам препоручујем пробати, поготово ако имате пуно фотографија са камере претворити. Ја се скинути портабле верзију, тако да можете пробати то без инсталирате га.
|
| |||
| |||
| Фастстоне је једна од најбољих. |
|
| |||
| |||
| И слободних ![]() Не могу веровати Ја сам га пре није пронађен.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, Стварно хвала, покушаће ћу им казати и у. С поштовањем |
|
| |||
| |||
| Нема проблема.
|
| |||
| |||
| Паздрав опет, Извињавамо се због кашњења, и ја добили добре резултате. Хвала за твој помаже Ел-Тантауы |
|
| |||
| |||
| Који програм си заврссити користите? Глад сте нашли решење.
|
| |||
| |||
| Г. Сервергуы Опростите за мој сиромашан појашњења, три ли користите програме за повећање / смањење фотографију величине као помиње у наставку: 1. ПРОГЛА. је "Имаге Ресизер Поуер играчка" и то ресизес да стане 640Кс470, 800кс600, 240Кс320 и 1024Кс768 екрана. 2. ПРОГЛА. је "МС паинт" са протежу и извитоперени алат, кад сам смањите величину слике у резолуцији биће боље кад сам за разлику од повећања величине. 3. ПРОГЛА. је "Адобе Пхотосхоп" са Имаге Сизе Имаге у менију, можете одредити пиксела димензија и величина документа у време добили боље резултате. Ыоурс синцерелы, Ел-Тантауы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Неки савет за квалитетне ПЦ, е | сцообы180169 | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 27. Јул 2009 17:03 |
| Како за пресвући икона за датотеке? Није Врсте датотека или фасцикле, сваки појединац Филе. | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 26. јула 2009 05:10 |
| Цомпрессинг видеодатотеку да стане на један ДВД задржавши квалитет? | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Мултимедија и кодеци | 3 | 31 јануар 2009 16:03 |
| Дигитални "Ре-Мастер" инг софтуаре, ВХС - ПЦ - Добро Филе - ДВД | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Мултимедија и кодеци | 0 | 25 новембар 2008 11:33 |
| Квалитетних компоненти за продају | Газмондо | ЦЈ Усед Маркетплаце | 24 | 7 мај 2008 14:27 |
| Тхреад Тоолс | |
| |