![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aslında, sadece bu program ile yaklaşık oynadı yaşıyorsanız, ben harika olduğunu düşünüyorum! Bu fotoğrafların bütün gruplar dönüştürebilirsiniz ve onlara her türlü şeyi yapmak - otomatik. Seni seviyorum, özellikle de bir kamera dönüştürmek için fotoğraf çok şey var bunu denemenizi öneririz. Ben, bu nedenle, bu yüklemeden deneyebilirsiniz taşınabilir sürümü indirilebilir.
|
| |||
| |||
| Faststone en iyi biridir. |
|
| |||
| |||
| Ve serbest ![]() Ben önce bulunamadı var inanamıyorum.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Gerçekten teşekkürler, onları denemek olacak ve u. söylemek Saygılarımla |
|
| |||
| |||
| No problems.
|
| |||
| |||
| Yeniden merhaba, Gecikme için özür dilerim, ben iyi bir sonuç almak. Senin için teşekkürler yardımcı olur El-Tantawy |
|
| |||
| |||
| Hangi programı kullanarak bitirmek mi? Sevindim bir çözüm buldum.
|
| |||
| |||
| Bay Serverguy Zavallı açıklama Affedersiniz, ben artırmak için aşağıda belirtilen olarak fotoğraf boyutunu azaltmak üç programları kullanın: 1. PROG. "Image Resizer Güç oyuncak" ve 640X470, 800x600'den, 1024X768 ve 240x320 ekrana sığacak şekilde boyutlandırır. 2. PROG. uzatma ve eğri aracı ile "MS boya" olduğu Ben çözünürlük aksine ben boyutunu artırmak iyidir.Sonra görüntü boyutunu azaltmak. 3. PROG. , size daha iyi bir sonuç elde ettiğiniz zaman piksel boyutları ve belgenin boyutunu belirleyebilirsiniz Görüntü menüsünde Görüntü Boyutu "Photoshop" ile. Saygılarımla, El-Tantawy |